Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pluskotka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 13, 2015 10:48 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję, że powtórnie przyjęliście mnie w szeregi...
Wiem, że rehabilitacja jest ważna. Właściwie najważniejsza, bo przecież leczenie jest niepewne. Niestety bez mojej konsekwencji w usprawnianiu stanę się "paragrafem". Już ta wizja powinna mi wystarczyć, żeby się pilnować i ćwiczyć. Muszę odzyskać ten zapał jaki miałam po szpitalu, bo co mi zostało innego. _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter." |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Sty 13, 2015 11:22 pm Temat postu: |
|
|
a błękitne buty już znalazłaś?
zabij, jak pomyliłam kolory _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Sty 14, 2015 6:14 am Temat postu: |
|
|
Nie pomyliłaś.
Mam upatrzone jedne takie awaryjne, ale i tak są jak dla mnie wysokie - 10cm! Niższych chyba nie znajdę.  _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter." |
|
Powrót do góry |
|
 |
meguchna Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 14, 2015 12:47 pm Temat postu: |
|
|
Jak dobrze pamiętam to foty bucików wrzucałaś  _________________ Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
jesteśmy albo pełni miłości...albo pełni lęku.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdalena laura Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 14, 2015 12:52 pm Temat postu: |
|
|
Pluskotka działaj walcz rehabilituj części swe
trzymam kciuki |
|
Powrót do góry |
|
 |
aiwka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 14, 2015 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Pluskotko, ja też mam podejrzenie spondyloartropatii. Ale póki to tylko podejrzenie to olewam temat
A buty błękitne możesz zrobić na zamówienie  _________________ "-Synku jakie zwierzęta mają duże uszy?
- Szynszyle i mamusia"  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Sty 14, 2015 2:15 pm Temat postu: |
|
|
Meguchna wrzucałam z Gino Rossi, bo to był ideał. Ale zagapiłam się i nie ma w przecenach mojego rozmiaru 38. Coś tam mam na oku na Allegro i chyba kupić muszę. Zwłaszcza, że model buta nosi moje imię, więc będę miała jakby podpisane buty.
Laura dzięki. Części się domagają, nie ma wyjścia.
Aiwka widzisz, a ja głupia tak parłam do potwierdzenia, a nie podejrzenia. Może by mniej bolało i się nie pogłębiało.  _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter." |
|
Powrót do góry |
|
 |
perelka20 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 14, 2015 9:17 pm Temat postu: |
|
|
Pluskotko  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 26, 2015 7:54 pm Temat postu: |
|
|
Kilka dni temu odebrałam wyniki rtg kręgosłupa piersiowego i lędźwiowego. Mam do nich nutkę nieufności, bo opisano stawy k-b jako czyste, ale być może nie było tego dobrze widać, skoro prześwietlenie nie było celowane na nie same.
Kręgosłup piersiowy nieznacznie bocznie skrzywiony o spłyconej kifozie w części środkowej i dolnej. Natomiast odcinek lędźwiowy o spłyconej lordozie. Niskie odejście kręgu L5, a ustawienie kości krzyżowej zbliżone do poziomego. No i moje kochane niespojenie łuku kręgu S1.
Całkiem nieźle, prawda? _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter." |
|
Powrót do góry |
|
 |
renia79 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 26, 2015 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Pluskotka nie mam zielonego pojęcia , czy to dobrze czy źle  _________________ Płakałam, bo nie miałam butów...
dopóki nie zobaczyłam człowieka bez stóp |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 26, 2015 8:32 pm Temat postu: |
|
|
Jak dla mojego amatorskiego oka nie jest źle, ale poczekam na ocenę reumy.  _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ankanow62 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 26, 2015 9:18 pm Temat postu: |
|
|
generalnie wg tego opisu nic zlego sie nie dzieje ale powinnas znalezc codziennie czas na cwiczenia,ktore wzmocnia miesnie brzucha,posladkow i grzbietu....no i w ciazy dolegliwosci niestety moga sie nasilic bo domyslam sie ze juz masz _________________ Animus aeger semper errat |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 26, 2015 9:53 pm Temat postu: |
|
|
No niestety dolegliwości mam, siedząca praca mi w tym nie pomaga. Choć ostatnio najbardziej dokuczają mi dłonie i to moje niby-biodro. Znając życie kręgosłup promieniuje na wszystko dookoła.  _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter." |
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlotka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 26, 2015 10:02 pm Temat postu: |
|
|
Pluskotko- czy Ty masz może osteoporozę posterydową?
Bo ta kifoza i lordoza to taka typowa sylwetka osob z osteoporoza- tak mi coś świta...
ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć- by wzmocnić mięśnie trzymające kręgosłup- bo na to wygląda, że masz osłabione.. _________________
SZCZĘŚCIE TO NIC INNEGO JAK ZDROWIE I KIEPSKA PAMIĘĆ J.L.Wisniewski |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 26, 2015 10:15 pm Temat postu: |
|
|
Szarlotka nigdy nie brałam sterydów, poza tymi w maściach. Ale też trafiłam na osteoporozę analizując wyniki przy pomocy otchłani internetu. Jednak wydaje się mało prawdopodobna. _________________ "Przyzwyczajenie do ironii psuje charakter." |
|
Powrót do góry |
|
 |
|