Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Witam wszystkich serdecznie:)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rosa agrestis
Junior
Junior

PostWysłany: Nie Wrz 07, 2008 12:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Monika B napisał:
i jak ci się tutaj podoba ?
czemu idziesz juz 10 znowu do kliniki tak miałas termin?

Witam:) bardzo mi się tu podoba,jest fajna atmosferka i w ogóle czuje sie jak u siebie w domku. Zapisałam się dopiero teraz bo chciałam mieć pewność co do diagnozy. Wiadomo podejrzenie to nie to samo co 100% pewności. Zobaczymy co powiedzą w klinice 10 września. Mam termin ustalony już na oddziale i w między czasie załatwiałam sprawy z dodatnimi gliadnami. Wolałam to wyjaśnić bo nie uśmiecha mi się dieta bezglutenowa. Pani profesor w Zabrzu powiedziała, że taki wynik morze wychodzić przy toczniu i nie koniecznie musi być to celiakia. Czekam na wyniki i zobaczymy co wyjdzie. Jestem ciekawa co będą mi robić w szpitalu. Niestety po malej dawce metypredu nie czuję sie dobrze Crying or Very sad czasem nie umię wejść po schodach, czyli bez większych zmian. myślę, że w końcu będzie lepiej i będę w miare normalnie funkcjonować. Zauważyłam, że nie wyszedł mi awatar, wyglądam jakby zębów mi brakowało Wink chyba go poprawię. Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrówka Buziak
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Nie Wrz 07, 2008 4:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Magda tak jest na poczatku , byc moze dosłałas za mało metypredu
jak widze utkwila ci dobrze w pamieci Jadzia z mojego pokoju co ? pamietsz jej jedzonko ? szkoda ze nie idziesz wczesniej bo pogadałybysmy sobie ja będe we wtorek ty w srode , do dzisaj miło wspominam ciebie kiedy siedziałas obok mnie i pocieszałas- brakuje mi ciebie , zycze ci aby jak naszybciej było lepiej zasługujesz na to
rosa agrestis
Junior
Junior

PostWysłany: Wto Wrz 09, 2008 9:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

właśnie szkoda, że to różnica jednego dnia. już jestem spakowana i pełno kser mam ze sobą. Ja miałam rok ścisłą, bezglutenową dietę i szczerze mówiąc miałam dosyć, po prostu większość produktów ma mąkę pszenną. Pani nie da się nie lubić, mi też brakuje Pani:( poza tym pamiętam pierwsze porady toczniowe i podtrzymywanie na duchu od Pani. też moglabym godzinami o kotkach rozmawiać. Mam fajnego w komórce. Piotruś( mój chłopak) mówi, że każde zdjęcie kota, nawet zwyczajne będzie mi się bardzo podobać, bo jest na nim kochany zwierzak. Sam też miał kota, Kasie. No i już się rozgaduję, jeszcze odwiedzę kawiarenke i inne działy forum ale to już po powrocie. Pozdrawiam gorąco
Powrót do góry
Monika B
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pią Wrz 12, 2008 5:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

trzymaj sie mała bedzie dobrze
Ani
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pią Wrz 19, 2008 4:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej, hej Madziu, witam baardzo ciepło Very Happy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: