|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 8:18 pm Temat postu: |
|
|
aaa, ja tam widzę wszystko
Ewela jak koniecznie coś ci się nie podoba to skorzystaj z Edit, ten widzisz przy każdym poście, nawet jak nie masz uprawnień moderatorskich
wtedy sobie pozmieniasz co chcesz w postach już napisanych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 8:23 pm Temat postu: |
|
|
Masz fart Ja widzę wszystko tylko w trzech działach. Reszta, jak wspomniałem. Potwierdzam, że Quote i Edit widoczne są w oknie każdej wiadomości u każdego.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewela1 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 8:53 pm Temat postu: |
|
|
... no właśnie krzyzyk bym zauważyła.... ... chyba .. ....no cóz nie mogę naprawić błędu prywatnej dyskusji z jagula... jesli nawet pozmieniam to i tak pozostanie to.. prywatna wymianą zdań.. .. a mylałam,ze zlikwiduje co trzeba i pójdę spać z czystym sumieniem..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 9:03 pm Temat postu: |
|
|
Aż taka prywatna to chyba nie była. A nawet jeśli - zdarzy się "pojechać" każdemu. Było pytanie, jest odpowiedź. To naturalne. Teraz na siłę niczego nie zmieniaj, bo i po co? Możesz spać spokojnie.
Jakby co, w razie takich dyskusji dostępne są wiadomości prywatne albo wspomniany chat, który zazwyczaj świeci pustkami. A tak się wszyscy domagali reaktywacji  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewela1 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 9:48 pm Temat postu: |
|
|
[quotJakby co, w razie takich dyskusji dostępne są wiadomości prywatne albo wspomniany chat, który zazwyczaj świeci pustkami. A tak się wszyscy domagali reaktywacji
..to bylo niepotzebne..
z szacunkiem-ewela |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|