|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
okularnica Senior

|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 7:01 pm Temat postu: |
|
|
może faktycznie jesteście jak wirtualna rodzinka...ale jakoś ja tego nie czuję,być może mam problemy z zaakceptowanie?nie wiem,nie akceptuję mojej choroby ( a wiem,że powinnam)
dziękuję za zaproszenie do kawiarenki ,obecnie czytam bardzo dużo Waszych postów i czytając je widzę,że wcale nie jest ze mną tak żle jak myślałam,za kilka dni jadę do szpitala na kontrolę...i już dziś martwię się co powie p. doktor.
Muszę się jeszcze wiele nauczyć,
jestem cała w maleńkich chrosteczkach...to efekt ostatniej wycieczki do lasu,swędzi mnie całe ciało i okropnie to wygląda...(pryskali u nas las ale nigdzie nic nie było napisane)
piszę bez ładu i składu ,kończę więc i miłego wieczoru wszystkim życzę.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 7:08 pm Temat postu: |
|
|
Nie przejmuj się, "bunt" jest jedną z reakcji na wiadomość o chorobie, ale z czasem to mija...
Podobnie jest z "dotarciem się do forumowego towarzystwa- jedni nie mają z tym żadnych problemów, inni potrzebują trochę czasu. Ale prędzej czy później "wtopisz się" w nasze środowisko  _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 7:30 pm Temat postu: |
|
|
o widzisz ja buszuje tu od całkiem niedawna a czuje się tak jakym tu była lata
jak tylko będziesz miała ochote czy potrzebe to śmiało klikaj my tu zawsze jesteśmy . jedni częściej inni rzadziej ale zawsze ktoś jest
buziaki i uściski _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 5:49 pm Temat postu: |
|
|
Witaj i wpadaj jak najczęściej. Razem łatwiej Stopniowo zadomowisz się tutaj na dobre  |
|
Powrót do góry |
|
 |
okularnica Senior

|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 6:13 pm Temat postu: |
|
|
dziękuję za miłe słowa.tak jakoś trudno mi dotrzeć do środowiska forumowego ,mam jednak nadzieję,że z czasem dotrę,dobrze,że jesteście.
Abisynko,ja też dość często buszuję po tym forum i widzę,że warto...
Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko:)))
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 4:54 pm Temat postu: |
|
|
Hej, hej, witam serdecznie  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|