|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kinga Moderator

|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 3:22 pm Temat postu: |
|
|
są jeszcze chwile zwątpienia, czy dobrze, robię itd, ale już odliczam do środy i rozglądam się za czymś innym
nie chcę na zlecenie pracować, bo żadnych praw nie mam; no i chodzenie do roboty, której się nie lubi to koszmar _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 3:35 pm Temat postu: |
|
|
Dlatego powinno być Ci łatwiej
Trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli  _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 3:57 pm Temat postu: |
|
|
Kinga gratuluje decyzji Z doświadczenia moge powiedziec ,ze zmiana pracy jeszcze nigdy nie wyszła mi na gorsze Więc trzymam kciuki Nie warto się męczyć ! _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Kinga gratuluję decyzji! Zwątpienia pewnie jeszcze przez pewien okres będą. Ale pewnie nie będziesz żałować decyzji bo niewolno sobie pozwolić na wyzysk. Trzymam kciuki i powodzenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 7:13 pm Temat postu: |
|
|
Jak teraz czytam ten wątek to zaczynam patrzeć na te wszystkie posty z tej "drugiej strony" Mimo to w przyszłości postaram się mieć na uwadze wszystkie zagadnienia, które tu padły... Hehe, dobrze się mówi... _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
martynaly1991 Gość
|
Wysłany: Sro Lut 22, 2017 4:25 pm Temat postu: |
|
|
Na rozmowie o pracę , lepiej nie mówić o problemach zdrowotnych , nałogach itd. Pracodawcy chcą zdrowych pracowników . Warto podkreślać swoje dobre strony , być mobilnym i dyspozycyjnym . Na każdą rozmowę o pracę warto przygotować sobie CV i ubrać się schludnie . |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|