|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 11:48 am Temat postu: |
|
|
kiedyś dostępna była herbatka "Na trudne dni" (kobiece)
torebki w kształcie serduszek, w smaku pychotka, w działaniu też super
ale zniknęła z rynku ku mojemu smutkowi i rozczarowaniu...
dziś jednak widziałam reklamę-produkt wraca, w innym opakowaniu...mam nadzieję, że tylko opakowanie się zmieniło, poszukam w sklepach
Herbatka na trudne dni _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 12:46 pm Temat postu: |
|
|
Zgadza się -super jest! Powiadasz ,ze zniknęła? Ja ją widziałam jesienią w jakimś hiper...tylko juz nie cofałam się.bo co innego w głowie miałam
Ja ostatnio raczę sie otrębami granulowanymi ze śliwkami-nie dość,ze pycha na sucho-to bombowo smakują z jogurtem  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 1:26 pm Temat postu: |
|
|
kiedyś była w płaskim pudełeczku...miała przegródki w środku; a teraz wygląda inaczej
u mnie już ok 2 lat nie było jej...we Wrocku też szukałam i nie znalazłam
a ta nowa seria może się pojawiła w sklepach, muszę sprawdzić rzadko zaglądam tam, bo herbatki kupuję w herbaciarni
te otręby są pycha też mam zapas w domku hihi  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 1:33 pm Temat postu: |
|
|
ja dziś poproszę o taką herbatkę w każdej ilości ...  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 2:25 pm Temat postu: |
|
|
Co to za otręby ze śliwkami?Jakiej firmy ? Jak to wygląda i gdzie można kupić? _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam z biedronki "Kupca"  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 2:54 pm Temat postu: |
|
|
Wiecie, że ja pierwszy raz o takiej herbatce słyszę
Człowiek uczy się całe życie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 3:35 pm Temat postu: |
|
|
Paproshko może prędko nie będzie potrzebna
ale masz rację z tą nauką
ja dziś nie toleruję siebie w takiej wersji - dawno tak nie ,,zdychałam"  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|