Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 10:31 am Temat postu: |
|
|
Tereniu a Lineę stosowałaś ? No i co ze smażonym  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 7:56 pm Temat postu: |
|
|
Tak Margaret stosowalam to -be rezultatu-na mnie nie dziala
Smazonego jem bardzo malo-ja wogole malo mies jem,i chude wedliny,a zupy zaprawiam mlekiem lub manna dawno nie uzywam smietany tylko jogort i kefir. _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 8:35 pm Temat postu: |
|
|
Chrom Plus polecam
możesz błonnik w tabletkach łykać jakiś czas przed posiłkiem, popić szklanką wody i głód mniejszy
ranek też zaczynaj od szklanki wody z cytryną  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 9:56 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie zamiezam chrom brac-juz kiedys bralam i slodkie mnie nie ciaglo no i wode z cytryna moge pic bo i tak ciagle mi sie chce pic to z tym nie bedzie klopotu  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Uzumaki Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 1:31 pm Temat postu: |
|
|
Teresa,to ja sie przylanczam do klubu.Od miesiaca biore Orlistat,nazwa handlowa Alli.Blokuje wchlanianie czesci tluszczu z pozywienia. Nic nie schudlam.Wczesniej bralam inne wspomagacze odchudzania.Bez wyraznych efektow.Zauwazylam,ze chudne wylacznie w przypadku kiedy jem b malo,uczucie glodu mija po 2tygodniach,a moja dieta musi byc restrykcyjna.A ja chcialabym tak bez bolu. Zeby samo sie zrobilo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 4:45 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam się z Uzumaki
ja też przetestowałam sporo tych środków (super w reklamie ), ale poza portfelem nic nie odchudziły...
wyjątek stanowi Chrom plus, po którym się nie chce podjadać i chyba C.L.A. z zieloną herbatą....ale bez diety i ćwiczeń, to nic nie schudnę
muszę znów na basen zacząć chodzić..gdybym mieszkała we Wrocku, to miałabym za darmo (dla studentów niepełnosprawnych w ramach rehabilitacji uniwerek funduje---fajnie, co?)  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
meg7 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 6:21 pm Temat postu: |
|
|
Tereska, ja też cierpię z powodu potwornego wręcz łaknienia na słodycze; rozpoczęłam gimnastykę " szkoła pleców", ale plecy zaczęły mnie dopiero boleć więc narazie folguję; Chyba Kinia pisała o wit. B-kompleks; chrom na mnie nie działa niestety; jutro kupuję i z tą zieloną herbatą - cała prawda - tyle że ja słodzę, ale znów skorzystam z rady Kingi - choć ćwierć łyżeczki mniej dziennie; jakoś zdopingowałaś mnie na to odchudzanie; ja mam 160 cm wzrostu i ostatnio na lodówce napisałam, aby wszyscy widzieli:Ja ważę w dniu 11.01.2010 70,4 kg- masakra jakaś" a teraz niech wszyscy czytają ( _________________ Sekret życia polega na tym, by robić to,
co się da, za pomocą tego, co się ma,
i tam, gdzie się jest.
Theodore Roosvelt |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 7:23 pm Temat postu: |
|
|
Od prostych rzeczy zacznijcie-cukier do kawki i herbat-beee(w zamian raz n akiedyś mały kawałeczek ciastka),no i ZAMIENNIKI-ni eodczuwa si etak restrykcji,a kalorii mniej Przejrzałyście?
http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=2299&start=45 _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Uzumaki Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 11:26 am Temat postu: |
|
|
Margaret,ja jestem dlugoletnim praktykiem odchudzania.Moj prywatny sukces to schudniecie 50kg w 1,5roku.Fakt malo co jadlam wtedy.Wylacznie owoce,warzywa i maslo gee.Troche przytylam od tego czasu,mam Hashimoto i metabolizm jest juz inny.Wtedy kiedy odchudzalam sie tarczyca jeszcze mi dzialala,teraz juz niestety nie.Obecna nadwage zbudowalam z nadmiaru weglowodanow w diecie.Wydaje mi sie,ze znowu bede musiala sie przyzwyczaic do uczucia glodu i juz.Proste a jakze trudne.Warzywny posilek na cieplo daje uczucie sytosci na b krotko.Ciezko mi wrocic do diety weganskiej ale pamietam jak swietnie sie czulam,ile mialam energii.Obecnie po prostu jem za duzo.Zdrowo ale za duzo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 12:30 pm Temat postu: |
|
|
Tak,Uzumaki-przy rozregulowanej tarczycy-b.trudno o efektywna dietę.Może faktycznie warto wrócić do wegańskiej dieyskoro tak dobrze sie czułaś? Węglowodany są pyszne,no ,ale niestety...(próbowałaś choć mąki zamienić?).
Szczególnie zima trudno nasycic organizm,by dac mu niezbędna energie w zimne dni.Trzymam kciuki byś lepiej się poczuła  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 7:51 pm Temat postu: |
|
|
Tereniu-ale słodziki sa niezdrowe...  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 8:24 pm Temat postu: |
|
|
Teresko nie używaj słodzika!!!! substancja słodząca działa rakotwórczo!!!!
używaj miodu! naturalnie, zdrowo i smacznie  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Zgadza sie Margaret-niezdrowe,To moze jak bardzo ogranicze slodkie a tylko kawe bede slodzic a pije dwie kawy i kazda slodze 2 lyzeczkami cukru to jest 160 kcl.Hm.mosze pomyslec i sobie znowu porobic wyliczenia ile dostarczam sobie kalorii i ile spalam-a to spalanie mosi byc z moich zasobow-chyba jednak zostane przy normalnym slodzeniu-tylko ogranicze kawe  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 8:35 pm Temat postu: |
|
|
Dokładnie-lepiej ograniczyc o połowę cukier Słuchaj,a może brązowy cukier dla siebie kup,próbowałaś? Wychodzi drożej,ale jest zdrowszy i jeśli będziesz go miała dla Siebie-nie odczujesz tego tak  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|