Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aneta Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sie 25, 2005 12:21 pm Temat postu: po wizycie u reumatologa |
|
|
Jestem właśnie po pierwszej wizycie u reumatologa. Narazie żadnych leków, mazideł czy tam innych .... Czyli u mnie choroby narazie niet /skurkowaniec dobrze sie ukrywa / Następna wizyta za miesiąć. _________________ Chron bakterie! To jedyna kultura u niektorych ludzi

Ostatnio zmieniony przez aneta dnia Czw Sie 25, 2005 12:48 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Sie 25, 2005 12:27 pm Temat postu: |
|
|
No nie wiem czy tak niet........?....bola cie stawy .miesnie....co chwile cos sie dzieje .wiec nie wiem czy niet.......a moze lekarz jest niet....bo mu sie nie chce zlecic jeszce badan .najlepiej poczekac ..bo limity wyczerpane??
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
aneta Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sie 25, 2005 12:47 pm Temat postu: |
|
|
eechh.. Monika, a taki maiąłm dobry chumor (emot mi jeden nie wyszedł) . Wiem, że mam TOcznia, ale na szczęście nie musze jeszcze niczego brać. dr Zbadał mnie dosyć dokładnie i chciał przepisać leki ale że nie jest ze mną tak tragicznie, no i że karmie piersią małą to poczekamy z leczeniem _________________ Chron bakterie! To jedyna kultura u niektorych ludzi
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Sie 25, 2005 1:52 pm Temat postu: |
|
|
no i bardzo dobrze..............ze na razie nic nie bierzesz.ale jak pojdziesz nast razem powiedz jak cos sie dzieje..........Jstes motylkiem.......ale na razie slicznym .bez polamanych skrzydelek.........a Nastka .........moze .....nim nie bedzie?..........jest taka szansa.....?
Musze ci powiedziec ze okres ciazy i karmienia to bardzo czesta remisja choroby .wiec moze bedziesz jeszce dluuuuugo bez lekow.........i tak sobie powtarzaj........ ...........bedzie dobrze .tylko czasami cos postraszy ...na przyklad ja.........
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sie 25, 2005 6:09 pm Temat postu: |
|
|
Moniś Ty coś lubisz straszyć.Mnie też straszyłaś.Przeciez jestem grzeczna najwyżej deczko przepracowana na działce.
Papatki
Lidka |
|
Powrót do góry |
|
 |
aneta Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sie 26, 2005 4:22 pm Temat postu: |
|
|
a tak a propo to jak powinna wyglądać taka wizyta u reumatologa. Moja wyglądała następująco, najpierw wywiad / chyba 15 minut mnie maglował pytaniami/ potem kazano mi sie rozebrać i było krecenie kończynami . Za miesiąc mam kolejną wizytę i może powinnam na coś zwrócić uwagę _________________ Chron bakterie! To jedyna kultura u niektorych ludzi
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|