|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paulina_87 Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2005 3:59 pm Temat postu: Łatwy sposób |
|
|
Kochani wiem że wiecie ale podzielę się swoim przepisem na odchudzanie i w sumie to nie-przytycie po sterydach:
- jeść niewielkie posiłki 2-3 razy dziennie żeby tylko nie odczuwać głodu
- najważniejsze jest śniadanie
- kolacje można sobie odpóścić lub najpóźniej zjeść do godz.18
- o ile to możliwe jeść lekkostrawnie i zdrowo
- codziennie wytrwale ćwiczyć (gimnastyka jakaś czy coś) minimum 15 minut
- nie objadać się słodyczami
- dużo spacerować i korzystać ze świerzego powietrza
- nie leniuchować w domu na kanapie !!
- najlepiej to jeździć rowerkiem dosyć często
- przede wszystkim trzeba mieć silną wolę i samokontrole a potem efekty same mówią za siebie ...
życzę wszystkim żeby motylki od Was odleciały na zawsze |
|
Powrót do góry |
|
|
gusia_92 Master butterfly
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2005 5:09 pm Temat postu: Re: Łatwy sposób |
|
|
paulina_87 napisał: |
- codziennie wytrwale ćwiczyć minimum 15 minut
- przede wszystkim trzeba mieć silną wolę i samokontrole |
z tym u mnie bedzie troche kiepsko bo nienawidze cwiczyc ewentualnie mogwe chodzic na basen lub jezdzic rowerem albo grac w siatkowke. tylko wlasnie teraz juz jest za zimno na rower i siatkowke. zostal mi basen, no z tym to tez jest problem bo ostatnio nie mam na duzo czasu by sie wybrac na basen. moze jutro bo mamy sprzatanie swiata i bede miec popoludnie wolne. _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
|
didulka Master butterfly
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2005 7:39 pm Temat postu: |
|
|
ja od dzis znowu na diecie mialam dwutygodniowa przerwe ale dzis znow przyszedl kryzys i beczenie ze wygladam jak ..... no i trza sie znowu zaczac odchudzac zeby wygladac tak jak kiedys |
|
Powrót do góry |
|
|
paulina_87 Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 27, 2005 2:57 pm Temat postu: |
|
|
Didulka nie wolno płakać z powodu swojego wyglądu !! to jest kategorycznie zabronione !! ja wiem że każdy ma w końcu taki kryzys i mnie też nie ominął i to nie jeden ale staram się nie myśleć o tym ..... bardzo pomogliście mi na tym forum bo zrozumiałam że nie mogę się aż tak wszystkim przejmować i zamartwiać bo to doprowadza do dołków, dołeczków, złego samopoczucia, niskiej samooceny a nawet do depresji to przykre i smutne co nas spotyka ale takie jest życie i trzeba nauczyć się olewać co niektóre rzeczy czy nawet ludzi i ch głupie docinki 3maj się mocno !! trzymam za wszystkie motylki kciuki .... tylko qrcze troche dużo Was jest a moich paluszków ciut mniej ... hehe
będzie dobrze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|