Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"
 
 Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chwilowe utrudnienia
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Sprawy Techniczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nenya
SuperMOD
SuperMOD


Dołączył: 04 Lip 2004
Posty: 6875
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 3:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cóż, Piotr twierdzi, że u niego wszystko gra, więc utrudnienia są bardziej tajemnicze niż się spodziewałam... Confused
są zdecydowanie okresowe, raz śmiga raz się ślimaczy, nic nie poradzimy.
w kązdym razie donoszę, że Piotr jest powiadomiony, więc pozostaje nam na nim polegać Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Robert
Moderator
Moderator


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 6881
Skąd: Toruń / Warszawa

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 4:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To też pewnie przesilenie lato/jesień Wink
Co prawda w pracy korzystamy z oferty Neo i tak czy siak całość się ślimaczy, ale w domu nie odnotowuję poważniejszych awarii. W weekend było OK.
Z tego, co zauważyłem to gdzieś przed 15-tą znowu pojawił się critical error, ale jak widzę wszystko już śmiga.
To tylko elektronika. Bywa zawodna. Może po prostu dostawcy usług konserwują kable, albo co. Przestoje się zdarzają nie tylko w tym przypadku.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
veg8
Master butterfly
Master butterfly


Dołączył: 31 Mar 2005
Posty: 1628

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 5:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moze serwer jest chwilami przeciazony lub problemy z netem. Kumpel ma dsl i w poludnie czasem tez potrafi sie slimaczyc no coz tp:)
to moj pierwszy post z telefonu ciekawe czy sie wysle:)
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nenya
SuperMOD
SuperMOD


Dołączył: 04 Lip 2004
Posty: 6875
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 5:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no właśnie Piotru pisał, że u nich wszystko w normie, więc to nie serwery, ani żadne ich działania, jeśli się pierniczy to gdzieś poza jego firmą...

Vegu, wysłał się Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Monika B
Moderator
Moderator


Dołączył: 14 Lis 2004
Posty: 17210

PostWysłany: Wto Wrz 25, 2007 3:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no dobrze ale jak wyjasnic ze zle chodzi u mnie, gdzie korzystam z sieci miejskiej,bardzo szybkiej, oraz np. w kilku miastach w całej Polsce gdzie kazdy korzysta z innej sieci i ma inny przekaz, a dzieje sie to w tym samym czasie,
dzisiaj działa błyskawicznie, ale utrudnienia pojawiaja sie o roznych porach, dnia, czy w pogodny dzien czy nie nie ma to związku jesli wszytko inne działa szybko bez zarzutu tylko forum nie da się otworzyć,
potwierdzam w sobote było ok,
widziałam wczoraj Piotrka wiec się uspokoiłam, Very Happy
_________________
Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Robert
Moderator
Moderator


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 6881
Skąd: Toruń / Warszawa

PostWysłany: Wto Wrz 25, 2007 4:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No do południa coś szwankowało. Raz było OK, potem stronka znikała. Moze to po prostu wina dostawcy usług sieciowych. Na serwerach może być wszystko ok, ale na łączach operator może coś kombinować. Sezony konserwatorskie przecież się zdarzają. Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sara
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz


Dołączył: 11 Maj 2007
Posty: 148
Skąd: bydgoszcz

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam problem z obrazkiem przy moich danych Sad
Bardzo go lubiłam.
Dawno nie odwiedzałam forum może dlatego.
Proszę powiedzcie jak go odzyskać Question
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Robert
Moderator
Moderator


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 6881
Skąd: Toruń / Warszawa

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z poziomu forum odzyskać obrazka nie da rady.
Nie pozostaje Ci nic innego, jak wrzucić go raz jeszcze np. na imageshack i link do niego wkleić w profilu w polu Odnośnik do zewnętrznego Emblematu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sara
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz


Dołączył: 11 Maj 2007
Posty: 148
Skąd: bydgoszcz

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dziękuję za pomoc Very Happy
Jednak nic z tego co piszesz nie rozumiem.
Wywnioskowałam tylko, że go nie odzyskam. Postaram się poszukać coś nowego Very Happy

Dopisuję to po kilku minutach.
Emblemat jest widoczny gdy wejdę na mój profil. Nie jest jednak widoczny w postach.
Co robić mam Question
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Robert
Moderator
Moderator


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 6881
Skąd: Toruń / Warszawa

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale widzisz obrazek, czy link? Jeśli link, to sprawdź czy jest aktywny. Przekopiuj go do paska adresów w oknie przeglądarki internetowej i zobacz czy się wczyta. Jak nie, to znaczy że jest nieaktywny. Zdarza się.

Ostatnio zmieniony przez Robert dnia Czw Wrz 27, 2007 7:42 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sara
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz


Dołączył: 11 Maj 2007
Posty: 148
Skąd: bydgoszcz

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak wkleję w pasek adresowy, adres emblematu to nie pojawia mi się strona ale po cofnięciu mam widoczny cały emblemat w profilu lub w dowolnym moim poście przy którym tak zrobię
Skopiowałam ten emblemat do "moich obrazów" i tam jest dobrze widoczny. Jak w profilu chcę skorzystać z opcji wpisania emblematu z mojego komputera to nie chce mi się wkleić.
Trudno może za jakiś czas samo się naprawi. Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Robert
Moderator
Moderator


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 6881
Skąd: Toruń / Warszawa

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A widzisz, bo ze swojego komputera nie wstawisz! Ta opcja jest zablokowana. Musisz wkleić link do obrazka na jakiejś stronie w polu na samym dole ekranu profilu. Czyli jak wspomniałem: Odnośnik do zewnętrznego Emblematu

Poczytaj np. tutaj jeśli masz problem: http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=1815


Ostatnio zmieniony przez Robert dnia Czw Wrz 27, 2007 8:02 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sara
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz


Dołączył: 11 Maj 2007
Posty: 148
Skąd: bydgoszcz

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 8:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo Ci Robercie dziękuję za okazane mi zainteresowanie Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nenya
SuperMOD
SuperMOD


Dołączył: 04 Lip 2004
Posty: 6875
Skąd: Warszawa

PostWysłany: Pią Wrz 28, 2007 4:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sara, udało mi się tylo sprawdfzić, że miałaś obrazek ze strony www.henricus.home - która aktulnie nie działa, stąd zanik twojego obrazka. to nie wiena naszego forum.

zrób jak radzi Robert, albo poszukaj nowego emblematu na portalach z avatarmi.
tu masz bardzo przyjazny, co prawda rosyjsko-języczny, ale prosty w obsłudze, wystarczy klinkąc na wybrany obrazek, żeby pojawiły się do niego adresy, wszystko co musisz zrobić to skopiować ten ostatni zatytułowny
URL: ...
i wkleić go do ostatniego okienka w Profilu (adres do zewnętrznego emblematu) na naszym forum i wysłać!
koniec operacji.

wejdź:

http://avatars.rc-mir.com/avatar.bereich189_0.html - po prawej stronie masz kategorie do wyboru, teraz wchodzisz prosto do działu przyrodniczego pełnego kwiatów Laughing
miłego buszowania Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
sara
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz


Dołączył: 11 Maj 2007
Posty: 148
Skąd: bydgoszcz

PostWysłany: Sro Paź 03, 2007 5:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nenya, bardzo dziękuję. Very Happy
Skorzystałam z poleconego mi przez Ciebie adresu.
Efekt widoczny "na załączonym obrazku" Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Sprawy Techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 5 z 8

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by PhPBB © 2001, 2002 phpBB Group