Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
moaz Master butterfly

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 4:35 pm Temat postu: Dziwna dolegliwość. |
|
|
Witam was wszystkich. Chciałbym się dowiedzieć coś o moim problemie. A mianowicie: często po całym dniu gygdy kłade się do łóżka i odpoczywam bardzo często mam uczucie jakby mi ktoś wbijał szpilki w stopy i pod kolano (z tylniej strony), jest to strasznie meczące mimo że wystarczy że "trząsnę" nogą i uczucie kłucia na chwile przechodzi. Ale często nie przesypiam nocy przez to. Mój lekarz powiedział ze to może coś ma wspólnego z elektrolitami ale jak sie później okazało te mam w normie. Czy spotkaliście się z czymś takim? może znacie sposób jak sobie radzić z tą dolegliwością? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 4:43 pm Temat postu: |
|
|
U mnie tez sie tak dzieje , i wiem ,że to meczące i wkurzajace zarazem.
Ja tez najpierw zwalalam na elektrolity , pózniej na zle krażenie...też okazło sie to niewypałem.....Próbowałam masaży .nie pomoglo....
W koncu zaczelam łykac dodatkowy Aspargin...bo nie każdy dobrze funkcjonuje na elektrolitach w normie.......okazalo sie to prawdą..pomoglo czasciowo.
Doradzono maść z kasztanowca.zaczelam smarowac nogi i jest na tyle dobrze , że zasypiam.jest lepiej .......mimo iż nie ustąpilo całkowicie.
Sama chciałabym wiedzieć jak sobie z tym poradzić do końca...
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
moaz Master butterfly

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 1:01 am Temat postu: |
|
|
Ja biore acenocumarol i zastanawiałem sie czy to może przez żadszą krew? Wypróbje maść kasztanowca. Mi czasami pomaga sex i wtedy dolegliwość ustępuje, to jak narazie jedyny sposób na to. Podczas uprawiania sexu poprawia sie krążenie może to jest jednak to że coś się dzieje z naszym układem krążenia???? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 9:14 am Temat postu: |
|
|
Jeśli ci pomaga .to juz masz lekarstwo.poprawi sie krążenie na bank Acenokumarol moze dawać takie efekty... ktoś sie skarżyl na takie dolegliwości biorąc to co ty.........
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 17, 2005 2:46 pm Temat postu: |
|
|
...
Ostatnio zmieniony przez Agnieszka14 dnia Pon Sie 09, 2010 6:47 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
iwonka1 Junior

|
Wysłany: Nie Sty 15, 2006 9:26 pm Temat postu: |
|
|
jA TEZ TAK MIALAM ALE BYLO TO SPOWODOWANE NERWICA..BRALAM MAGNEZ..SEX W TWOIM PRZYPADKU ROZLADOWUJE NAPIECIE WIEC MOZE MASZ TEZ NERWICE
bardzo proszę o wyłączenia capslocka i nie pisanie WIELKIMI LITERAMI, to znaczy że krzyczysz - utrudniasz nam czytanie swoich postów i postępujesz wbrew zasadom netykiety.
moderator
Netykieta |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 16, 2006 1:37 pm Temat postu: |
|
|
Ja też czułam kiedyś takie jakby kłucie, ale w sumie chyba bardziej to były skurcze (trudno określić, to było dziwne ) i brałam 5 Kalipozów na dobę przez jakieś 2 tygodnie. Potem zeszłam do 2. Przeszło, jak ręką odjął. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|