|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
piotrek1510 Junior

|
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 7:52 pm Temat postu: 1% podatku |
|
|
Witam Was wszystkich. Mam na imię Piotrek. 44 lata. Dopiero dzisiaj zacząłem zastanawiać się komu to przekazać ten 1% ( dla jednego dużo, dla innego mało). Pomroczność jasna dotyka chyba wszystkich. Przecież choruję na toczeń od 1992r. to 14 lat. Raz dobrze, raz żle, ale chyba dobrze bo przestałem w ogóle myśleć o chorobie, wiem, że boli bo musi i... koniec. Jestem tym szczęśliwcem, który nie dosyć, że trafił na odpowiedniego lekarza, a na dodatek mam dosyć łagodną postać. Czy ktoś może mi podać jakąś fundację chorych na toczeń której mogę przekazać te pieniądze. Nigdy się tym nie interesowałem, z chorymi stykałem się tylko w szpitalu i bardzo żałuję, iż z nikim nie nawiązałem żadnych kontaktów. Może byłoby raźniej.
Pozdrawiam wszystkich.  _________________ piotrek |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 8:32 pm Temat postu: |
|
|
Piotrek, niestety obawiam się, że to nie takie proste...
nie wystarczy jakiekolwiek stowarzyszenie, musi mieć status organizacji pożytku publicznego,
ja sobiście nie znam rzadnego funkcjonującego stowarzyszenia, fundacji czy innej organizacji, której zadaniem jest wspieranie osób chorych na toczeń. niestety.
możesz poszukać sam, jest specjalna baza organizacji, którym można swój 1 % przkazywać:
Organizacje pożytku publicznego
Powodzenia!
bardzo miło że pomyślałeś o wsparciu towarzyszy w niedoli.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|