Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
laleczka Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 9:09 am Temat postu: laleczka i jej córeczka |
|
|
Witam Was serdecznie, nie wiem, ale moze jeszc e ktos mnie pamieta. dziekuje bardzo za gratulacje z okazji urodzenia córki- troche to dawno bylo, ale wierzcie, opieka nad malenstwem jest bardzo absorbujaca. chce sie pochwalic, to zdjecia z chrzcin. obie czujemy sie dobrze, ja to nawet za dobrze (przytyłam 7kg po porodzie, ale to chyba przez to, ze jeszcze nie poszłam do lekarza i nadal biore 20 mg encortonu- to teraz mam za swoje, wygladam jak zapasnik sumo ) )
pozdrawiam- justyna
Ostatnio zmieniony przez laleczka dnia Wto Lip 06, 2010 9:11 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 9:13 am Temat postu: |
|
|
Hej! Laleczka!!!! Pewnie,że Cie pamietamy!!!
Piękne zdjecia,piękna córeczka,śliczna mamusia i ...przystojny tatuś!!!
Fajnie,ze o nas pamiętasz...
Zyczę zdrowia dla Marysi!!! A waga sie nie przejmuj,kochanego ciałka nigdy za wiele,ważne jest zdrowie i pogoda ducha.
Pozdrawiam serdecznie,ucałuj to maleńkie "CUDO".  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natka Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 9:17 am Temat postu: |
|
|
Maleństwo cudowne.Agatka ma racje kochanego ciała nigdy nie za dużo więc sie nie przejmuj.Fajnie że obie macie sie dobrze.
Pozdrowienia i uściski dla Ciebie i maleństwa.  _________________
Kochać i być kochanym to tak,
jakby z obu stron grzało nas słońce.
[ Dr Davis Viscott ] |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 9:23 am Temat postu: |
|
|
Witaj.....No jase ze pamietamy...oj przy dzieciach jest troszku pracy ....wiec wiadomo a Córcia sliczna....całuski dla niej...
i tak jak dziewczyny mówia kochanego ciałka nigdy za wiele a najwazniejsze jest zdrowie.......PoZdRóWkA _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
klasyka Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 9:26 am Temat postu: |
|
|
jesli sie czegos bardzo pragnie, na pewno uda sie to osiagnac...
dla niejednej z Nas Twe slowa stana sie zyciowa dewiza, pozdrawiam serdecznie, zycze duzo zdrowka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asia Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 10:43 am Temat postu: |
|
|
I ja też Cię pamiętam Wiem ,że chorowałaś na nerki podobnie jak ja więc gdy patrzę na zdjęcia to cieplej mi sie robi na serduchu,bo może i mnie uda sie doczekac własnej rodzinki.
Gratuluje!!!
Wyglądasz ładnie więc nie przejmuj sie kilkoma kilogramami więcej z czasem same zginą!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 10:44 am Temat postu: |
|
|
Sliczna córunia....pokazuj ja to żywy przykład pieknej córki u chorej mamy....dziewczyny oglądac.......i zapamietac....mozna .....mieć dzieci .a mała Laleczki jest tego przykladem.....gratulacje
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 2:38 pm Temat postu: |
|
|
Śliczne Maleństwo, z wielką przyjemnością obejrzałam Twoje zdjęcia, dzięki Trzymajcie się wszyscy dobrze i nie chorować! Nie waga tu najważniejsza
Uściski dla Was! |
|
Powrót do góry |
|
 |
bazylia Kadet

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 3:22 pm Temat postu: |
|
|
Jestem absolutnie zaskoczona tym że taka -sądząc po postach- ostra kobitka jak Laleczka ma taki rozbrajająco łagodny i dziewczęcy wizerunek! A może to macierzyństwo tak działa? Juz teraz próbuję pohamować bezwarunkowy odruch wyobrażania sobie innych forumowiczów.
Gratuluję serdecznie tego cudeńka w różowej sukience - dobrze rozumiem twoją radość ale i zabieganie - mnie się też to wszystko udało dwa lata temu - tylko w wersji "synek".A co do wagi - ja wróciłam do swoi
ch wcześniejszych rozmiarów po dwóch latach.
Pozdrawiam B. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aneta Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 4:43 pm Temat postu: |
|
|
gratulacje moje najszczersze. córa śliczna, mama też ty sie nie artw tą nadwagą, ja nie moge dojść do swej wagi od roku ( a nie biore żadnych leków) _________________ Chron bakterie! To jedyna kultura u niektorych ludzi
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 4:58 pm Temat postu: |
|
|
Śliczny bobasek. Super dziewczynka. Wyglądasz pięknie, kwitnąco!!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
sEsZeLa Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 5:33 pm Temat postu: |
|
|
śliczna córcia
zresztą nie ma się co dziwić - urode odziedziczyła po mamie  _________________ tym dam radę chorobie, że nic z niej sobie nie robię [J.I.S] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 5:38 pm Temat postu: |
|
|
sEsZeLa napisał: |
śliczna córcia
zresztą nie ma się co dziwić - urode odziedziczyła po mamie  |
Cholera, ja - zmęczony dniem dzisiejszym człowiek pracy i czynu - przeczytałem, iż urodę odziedziczyła po Tobie... Ależ gafa.
Milutki mały człowiek... mam nadzieję, że będzie stąpać w lepszym świecie... Pozdrawiam i powodzenia! |
|
Powrót do góry |
|
 |
lubesia Master butterfly

|
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 10:25 am Temat postu: |
|
|
piekna laleczka     a ty tam dobrze wygladasz  _________________ Jeśli nie możemy czynić tak, jakbyśmy chcieli, musimy czynić tak, jak możemy    |
|
Powrót do góry |
|
 |
Edyta Junior

|
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 1:41 pm Temat postu: |
|
|
witaj!!!!ja takze Cię pamietam,nie jestem często na forum ale pamietam Cię ze starych postow.i nawet kiedys zastanawialam sie co sie z Toba dzieje.pamietam, ze planowlas zalozyc rodzinke.i prosze jak pieknie wszystko sie ulozylo super naprawde,dzidzius cudny i cala rodzinka zreszta tez pozdrawiam bardzo serdecznie
Edyta |
|
Powrót do góry |
|
 |
|