Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aduśka Junior

|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 1:03 pm Temat postu: Powitanie - Aduśka |
|
|
Serdecznie witam wszystkich forumowiczów. Jestem tu nie pierwszy raz, ale nie dawno zarejestrowałam się. Jestem trochę zagubiona. Bardzo cieszy mnie panująca tu atmosfera zrozumienia i rzeczowość wypowiedzi. Nazywam się Aduśka. Mam 47 lat i sama wychowuję 10-letnią córkę. Choruję od 4 lat. Ostatnio wykonano mi badanie przeciwciał przeciwjądrowych ANA (wynik 1:640). Nie wiem, co mam dalej ze sobą robić. Czuję się coraz gorzej. Ale to chyba za dużo, jak na powitanie. Gorąco pozdrawiam. _________________ chcę jeszcze czerpać z życia, życzę tego innym |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 1:31 pm Temat postu: |
|
|
Aduśka powinnaś zacząć od "pierwsze kroki na forum" dokladnie masz do poczytania co gdzie sie pisze bedziesz wiedziała więcej witam i pozdrawiam _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 1:47 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie Tutaj na pewno poczujesz się zrozumiana. Nie zdziw się, jak Twój post zostanie przeniesiony do odpowiedniego działu. Nowicjuszom wybaczamy błędy Witaj raz jeszcze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 3:12 pm Temat postu: |
|
|
witam bardzo serdecznie
lepiej trafić nie mogłaś
pozdrawiam  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 3:27 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Aduśka!
Przeniosłem Twój post do tego działu zgodnie z naszymi forumowymi zasadami. Po pierwsze - przeczytaj obowiązkowo Następujące tematy:
Wątek Specjalny
Netykieta - zbiór forumowych przepisów
W razie trudności z poruszaniem się po forum polecam wyborną Instrukcję obsługi forum autorstwa niejakiego Veg8, czyli oficjalnie Pawła*
W razie czego, pytaj. Mam nadzieję, że znadziesz u nas choć odrobinę oparcia oraz wszelkie potrzebne informacje. Staramy się na bieżąco zbierać nie tylko najnowsze Doniesienia Medyczne dot. naszej grupy chorób (i nie tylko, jak już pewnie odnotowałaś ), ale dzielimy się również własnymi doświadczeniami.
Po drugie - spokojnie, same przeciwciała ANA to jeszcze nic takiego. Trudno cokolwiek powiedzieć, jeśli nie miałaś wykonywanych innych koniecznych dla postawienia konkretnej diagnozy badań. Dla uspokojenia (i nie martw się na zapas) - jeśli masz chęć, polecam podręcznik dot. tocznia w jęz. polskim http://med.sisco.pl/ok/toczen,%20choroba%20podstepnaarial.htm Warto wiedzieć więcej
Zatem, czuj się swobodnie, pytaj, odpowiadaj, opowiadaj. Jednym słowem - WITAJ
*Którego oczywiście pozdrawiam przy okazji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
paulina_87 Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 8:21 pm Temat postu: |
|
|
witam cieplutko  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 8:26 pm Temat postu: |
|
|
Witam i nie zamartwiaj się. Z tym się całkiem nieźle żyje.Wiem że jest Ci czasem ciężko i kiepsko się czujesz ale to przechodzi.Normalnie jak w życiu raz lepiej raz gorzej.W razie jakichś wątpliwości czy problemów pisz.W gromadzie nawet choruje się łatwiej.
Pozdrawiam serdecznie .
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
dominika Master butterfly

|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 9:03 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Aduśka,
a jakies inne badania też wykonano? może trzeba zmienić leki? jesteś pod stałą kontrolą? co mówi lekarz na Twoje pogłębiające się dolegliwości? na pewno jest jakies wyjście. Pozdrawiam i czuj się tu jak u siebie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 7:14 am Temat postu: |
|
|
Witaj,
na pewno poczujesz się tutaj jak w domu..... _________________ ....bo po zimie zawsze jest wiosna |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 7:36 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja bardzo serdecznie i cieplutko....  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
_karolcia_ Junior

|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 8:27 am Temat postu: |
|
|
Witaj i nie poddawaj się |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:19 am Temat postu: |
|
|
Witaj Aduśka! pierwsze chwile są najtrudniejsze, ani się obejrzysz, a odnajdziesz się w nowej sytuacji a samopoczucie polepszy się. Jesteśmy po to, aby się wspierać wzajemnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnesis Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:44 am Temat postu: |
|
|
Witam Cię serdecznie tutaj  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 12:19 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja  _________________ De gustibus non est disputandum... |
|
Powrót do góry |
|
 |
gusia_92 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 1:31 pm Temat postu: |
|
|
witam
w tej chorobie jak pewnie juz wiesz sa wzloty i upadki. kazdy to przezywa. predzej czy pozniej.
nie wolno sie tym zamartwiac i dolawac. poprostu posluchac lekarza i sosowac sie do zalecen.
zycze szybkiego zaaklimatyzowania w naszym towarzystwie i duzo zdrowka.
pozdrawiam _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|