Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aduśka Junior

|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 6:11 pm Temat postu: Zaginął post |
|
|
Przed chwilą napisałam post skierowany do Roberta, nenya i Moniki B. Kliknęłam "wyślij" i zniknął! Może da się go odzyskać? _________________ chcę jeszcze czerpać z życia, życzę tego innym |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 6:18 pm Temat postu: |
|
|
Hmm, ale gdzie napisałaś? Trochę się zakręciłem Na priv, czy w swoim wątku w Poradach i Doświadczeniach wg opcji PostReply (odpowiedz)? Raczej nie uda się odzyskać. Chyba, że przeglądarka zapamiętała jeszcze stronę z pisanym postem przed wysłaniem - można spróbować kliknąć Wstecz (jeśli korzystasz z Internet Explorera) - lewy górny róg przeglądarki. Ale wątpię, czy to coś da. Napisz po prostu raz jeszcze. Trudno.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 6:30 pm Temat postu: |
|
|
no właśnie, ja na pm (wiadomości prywatne, czyli jak napisał Robert priv) nic nie dostałam,
Ada, pisz po prostu ogólnie na forum, czyli do wszystkich - wchodząc do danego wątku i klikając na dole PostReplay - wiadomośc ukaze się jako kolejna odpowiedź w danym temacie, kazdy będzie ja mógł przeczytać.
bo nie wiem, co chciałas powiedzić przez "skierowany do Roberta, Nenya i Moniki B."...
dlaczego tylko do nas?
nie mam pojęcia co się mogło stać, że wiadomość nie jest widoczna...
chyba nie da się jej odzyskać, jeśli jej gdzieś nie skopiowałaś
nastukaj jeszcze raz! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 7:24 pm Temat postu: |
|
|
ja tez nic nie dostałam, trudno czasmi tak bywa, musisz napisać jeszcze raz, to denerwujące jak się człowiek napracuje a tu nic z tego, ja mam szczęscie pisać i w momencie wysyłana internet przestaje działac , zdarza się  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aduśka Junior

|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje za porady. _________________ chcę jeszcze czerpać z życia, życzę tego innym |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 4:02 pm Temat postu: |
|
|
zaginęło 200 postów moich gdzie się mogły podziać  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 4:19 pm Temat postu: |
|
|
skasowane
zgodnie z sugestią Pawła, żeby wypierniczyć zamknięte Zabawy.
zgodzicie się że nikt by do nich nie wrócił, tam nie było nic do czytania - za to ponad 1000 postów zawierających po dwa słowa (Skojarzenia), w porywach do czterech (To czy Tamto), czyli strata czytelnicza rzadna
a taki zwyczaj jest na forach, że nieużywane wątki, bez istotnych informacji, sie po prostu wyrzuca.
Zatem wszyscy dostali po licznikach
Jestem dziwnie spokojna, że szybko to sobie odbijecie
Sorry, jeśli ktoś się zdenerwował. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 5:48 pm Temat postu: |
|
|
Poprawne posunięcie! I nie przesadzajmy z licznikiem - posty o wysokiej jakości merytorycznej pozostaną na wieki
PS. Sielankowe avatary widzę... no no... Ja mam jeszcze jeden w zapasie. Ale to może po dzisiejszej emisji pewnego serialu. A teraz do wątku filmowego... |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 6:08 pm Temat postu: |
|
|
to w ramach walki z ponurą jesienną deprechą
wizualizacja wiosny
a wątki, w których są jakieś konkrety, opinie, linki czy w ogóle jakakolwiek treść, oczywiście ruszone nie będą!
za to Zabawy są jednorazowe i ulotne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 7:12 pm Temat postu: |
|
|
acha
Cytat: |
Sorry, jeśli ktoś się zdenerwował. |
nie ja  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 7:39 pm Temat postu: |
|
|
a ja tuman zastanawiałam się dlaczego jakoś stanąl licznik, teraz juz wiem, co to jest , zanim to rozgryzłam doszło do wyjasnienia, jakoś wczoraj spojrzałam na licznik, bo tak na ogół nie zwracam uwagi, czarna magia , czary mary  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
gusia_92 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 4:34 pm Temat postu: |
|
|
pisze to tuja poniewaz zagiinelo kilka moich postow mianowicie ok 20. ilosc moich postow wynosila cos ponad 1000 a teraz jest troszke ponad 980. co sie stalo z tymi postami bo troche duzo ich nie ma. co innego 2,3 ale 20?
niepisze tego po to bo sie z kims scigam, i tak nie mam na to czasu, ale albo sie cos stalo albo ktos moje posty wykasowal tylko zastanawiam sie dlaczego i az tyle. _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 4:36 pm Temat postu: |
|
|
Te "zagubione" posty były w wątkach zabaw forumowych, które zostały usunięte. Nie przejmuj się, nic wartościowego jednak nie zginęło! Każdemu, kto brał udział w zabawach się dostało  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 4:38 pm Temat postu: |
|
|
zapewne z tego samego powodu co u kingi, gusia rzuć okiem na moje tłumaczenia kilka postów wyżej ^
będą znikały następne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gusia_92 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 4:51 pm Temat postu: |
|
|
najmocniej przepraszam bo nie czytalam przez dluzszy czas tego dzialu i nie zauwazylam tego wyzej. dobrze ze jest to wyjasnione.
dzieki za szybka odpowiedzi. buziaki  _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|