Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KRYSTKA Junior
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 5:55 pm Temat postu: jestem nowa. KRYSTKA |
|
|
witam wszystkich.dzis dopiero odkrylam te strone ichcialabym was poznac. choruje od 6 lat na motylka,ale to co dzis tu przeczytalam naprawde mnie zaskoczylo.na razie mam remisje choroby,ale zyje z ta mysla,ze to kiedys wroci .od prawie 2 lat nie biore zadnych lekow.mysle czasami,ze moze juz nigdy nie wroci .myslice,ze jest tomozliwe |
|
Powrót do góry |
|
|
nenya SuperMOD
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 6:05 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
wszyscy mamy nadzieję, że choroba zaśnie i się więcej nie obudzi, więc nie wolno ci takiej nadziei tracić!
dobrze jednak być pod kontrolą i od czasu do czasu pokazać się lekarzowi, zrobić badania, żeby w razie czego uderzyć jak najwcześniej i dalej trwać w remisji.
czuj się u nas swobodnie, wkrótce się przekonasz że mamy tu nie tylko toczniowców, a nawet wśród Motylków jest pełna różnoroność
jest z kim pogadać!
zatem witaj jeszcze raz i zapraszam do działu obowiązkowego na początek Netykieta |
|
Powrót do góry |
|
|
moaz Master butterfly
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 6:12 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Krystko |
|
Powrót do góry |
|
|
gusia_92 Master butterfly
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 6:13 pm Temat postu: |
|
|
witam
powinas sie szybko u nas zadomowic bo staramyu sie byc mili dla wszystkich nowo przybywajacych
to na wypadek jak bys miala maly klopot z obsuga forum http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=1428 _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
|
Ziarenko Master butterfly
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 6:25 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Krystko
Bardzo się cieszę, że twoja choroba jest uśpiona i mam nadzieję, że się już nigdy nie obudzi.
Pozdrawiam Paulina _________________
rozjaśnia się we mnie
wyjaśnia jaśniej
|
|
Powrót do góry |
|
|
Robert Moderator
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 6:30 pm Temat postu: |
|
|
O, widzę, że kolejny nowy nabytek "załatwiony" profesjonalnie i z ogólnie przyjętymi standardami. Witam! Toczniowców jest tutaj miażdżąca większość, reszta stara się jakoś zaistnieć, ale na razie ma "pod górkę" choc stara się jak może. Wiedz, że forum działa wyśmienicie na rozwój intelektualny i światopoglądowy mimo, iż w zasadzie każdy zgadza się z każdym 8) To dobrze. Trudno stąd tak po prostu zniknąć, bo od razu powoduje to wzrost adrenaliny. Jedno forum, jedna rodzina, jedna grupa chorób (choć różnych).
U nas dowiesz się praktycznie wszystkiego, co dotyczy jednostek chorobowych - nie tylko tocznia, ale przypadłości występujących niejako "obok". Dowiesz się także o najnowszych trendach w medycynie, przełomach i innych ciekawych doniesieniach medycznych. Jeśli oczywiście Cię to interesuje. Możesz pytać, odpowiadać, opowiadać, no i czytać ile się tylko da
Jak już zapewne odnotowałaś, Forum podzielone jest na dwa działy:
1. górny, w którym załatwiamy sprawy poważne i czasem wydające się błahymi. Nic bardziej mylnego. Niemniej zdarza się, iż rozmowa wymknie się spod kontroli i wyjdzie poza ramy Netykiety (co oczywiście nie jest forumowo poprawne, ale ... )
2. dolny, czyli dział mniej oficjalny, luźny - porozmawiasz o wszystkim ze Wszystkimi - o filmach, książkach, muzyce, zainteresowaniach, zmartwieniach (oby jak najmniej) i sukcesach.
Zapraszam i czuj się swobodnie
PS. Sorry, trochę mnie z tekstem poniosło, ale widziałem Twoją nieśmiałą obecność dziś w południe... |
|
Powrót do góry |
|
|
Monika B Moderator
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 6:49 pm Temat postu: |
|
|
witaj , ja tez cie zauważylam, parę dni i będziesz się czuła jak u siebie jesli masz jakieś pytania , pytaj, możesz dorzucić tez co nieco ze swojego doświadczenia , możliwe ze będziesz miala remisję długie długie lata, zyczę ci tego z całego sreca, _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
|
|
Powrót do góry |
|
|
Itunia Master butterfly
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 6:52 pm Temat postu: |
|
|
Witamy, witamy 2 lata bez leków to bardzo długo - tylko pogratulować! Każdy z nas tutaj marzy o całkowitej remisji. |
|
Powrót do góry |
|
|
paulina_87 Gość
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 7:26 pm Temat postu: |
|
|
witam Cię serdecznie na forum |
|
Powrót do góry |
|
|
kinga Moderator
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 9:01 pm Temat postu: |
|
|
witam serdecznie _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lidia Master butterfly
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 10:56 pm Temat postu: |
|
|
Witam w klanie.Tu są sami swoi więc można smiało mówić o wszystkich problemach zawsze ktos odpowie ,pocieszy .No a napewno zawsze można liczyc na nasze tegie głowy i ich chęci i wytrwałość w wyszukiwaniu wszelkich informacji i odpowiedzi na pytania.
Jeszcze raz cieplutko witam i życzę oby ta remisja była na zawsze.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
|
aneta Master butterfly
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 7:27 am Temat postu: |
|
|
Heja, co tu wiecej dodać. Chyba już wszyscy napisali to co trzeba było. pozdrowienia. _________________ Chron bakterie! To jedyna kultura u niektorych ludzi
|
|
Powrót do góry |
|
|
agnieszka29 Master butterfly
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 8:43 am Temat postu: |
|
|
witam i ja..bardzo serdecznie i cieplutko i zycze wiecznej remisji..pozdrawiam i miłego pobytu u nas... _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
|
agatka03 Master butterfly
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 11:17 am Temat postu: |
|
|
Witaj,Krystko!!! _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
|
Agnesis Master butterfly
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 3:50 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię. I życzę aby motyl spał nadal... |
|
Powrót do góry |