Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 7:56 pm Temat postu: nauka i praca przez Internet |
|
|
Witajcie,
Wspólnie ze Szkołą SaySpeak powstał Program wspierający chorych reumatycznie w usamodzielnieniu się w życiu (praca).
W obecnej chwili poszukiwani są chętni do Programu
Udział w Programie jest bezpłatny.
W razie co chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
Jeśli jesteś chora/chory reumatycznie i nie wiesz co zrobić, aby zdobyć zawód i pracę, to zapraszam tutaj
Ostatnio zmieniony przez Agnieszka14 dnia Sob Sie 21, 2010 5:46 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 9:12 am Temat postu: |
|
|
Szkoda Agnieszka że ten program nie jest tez dla starszych ja niestety się nie załapię..ale cieszę się że coś takiego jest...  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 10:23 pm Temat postu: |
|
|
No tak,ja tez za stara jestem .Ale program super!!!!!!!!!! _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 7:57 am Temat postu: |
|
|
jej...ja też za stara
ale program bardzo fajny  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 7:33 am Temat postu: |
|
|
ja niestety też odpadam w przedbiegach ....kiedyś byłam na Waszej stronce i uważam ,że robicie bardzo dużo dobrych rzeczy dla osób niepełnosprawnych ...jakie to ważne i bezcenne w dzisiejszych czasach ...powodzenia w realizacji dalszych pomysłów  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 10:38 pm Temat postu: |
|
|
Mamy jeszcze sporo miejsc dla chętnych do udziału w Programie. Z tego względu postanowiliśmy rozszerzyć trochę grupę wiekową. Jeśli jest ktoś chętny, kto chciałby wziąć udział w Programie, ale przekracza wymagany wiek o ok.1-5 lat, to niech da znać
W pierwszej kolejności będą kwalifikowane osoby młodsze.
Mamy jeszcze sporo miejsc, więc zapraszam do kontaktowania się ze mną  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asia_B Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 8:33 pm Temat postu: |
|
|
A czy osoby, które nie są chore od 5 lat a mieszczą się w granicach wiekowych mają szansę na udział w programie? _________________ Denerwować się to mścić sie na własnym zdrowiu za głupotę innych.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 10:41 pm Temat postu: |
|
|
Keisa-tak
muszę tylko dostać pocztą od Ciebie zaświadczenie (do ściągnięcia z naszej stronki) wypełnione przez lekarza.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asia_B Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 2:50 pm Temat postu: |
|
|
Agnieszko cieszę się bardzo I mam jeszcze pytanko czy to zaświadczenie musi wypełnić lekarz, który teraz mnie prowadzi czy np. lekarz reumatolog od którego zaczynałam leczenie?
I dobrze rozumiem, że to zaświadczenie trzeba wysłać na ten adres?
ul. Bednarska 2/4; 00-310 Warszawa; Polska _________________ Denerwować się to mścić sie na własnym zdrowiu za głupotę innych.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 4:17 pm Temat postu: |
|
|
Wysłałam Ci pw  |
|
Powrót do góry |
|
 |
frendziara Junior

|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 12:18 pm Temat postu: |
|
|
to ogłoszenie jest jeszcze aktualne?????
Wedle tych informacji nadaję się do tego programu.Dlatego pytam czy to aktualne...pozdrawiam _________________ witam.jestem tu nowa i poszukuje pewnych wszkazówek informacji i czego tylko mogę...pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|