Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anetka75 Junior

|
Wysłany: Czw Lis 09, 2006 6:56 pm Temat postu: Klinika Reumatologii w Katowicach Ochojcu |
|
|
Witam wszystkich. Czy możecie mi coś powiedzieć na temat tej kliniki, bo mam być na nowo diagnozowana i zatanawiam się czy jest to dobra klinika,czy mam próbować do Katowic-Ligoty?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Lis 09, 2006 7:58 pm Temat postu: |
|
|
anetka, nie jestem z Katowic, więc nie znam z autopsji - ale kilka postów o Ochojcu, jaki e czytałam raczej nie były zbyt pochlebne, to opinia pacjentów, szczegółów nie znam...
sprawdź sama w starych wątkach:
Lekarz na śląsku (górnym)
Powikłania po pulsach? |
|
Powrót do góry |
|
 |
aga3013 Kadet

|
Wysłany: Pią Lut 02, 2007 5:25 pm Temat postu: |
|
|
Witam,ja lezalam w tej klinice i powiem szczerze ze jest tam fachowa opieka.Ordynatorem jest dr.Pieczyrak a prof.Kucharz to madry czlowiek.Robia potrzebne badania.Jest troszke gorzej z jedzeniem,ale mozna sobie kupic pelny obiad,ja bylam tak zestresowana ze nie moglam przejesc tego co bylo.Pozdrawiam _________________ aga |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Lut 02, 2007 5:59 pm Temat postu: |
|
|
ja natomiast polecam Katowice Ligote, znam prof. kucharza, nic złego o nim nie powiem, ale jak mam wybrac to juz jednak Ligota i prof Hrycek ,Ochojec nie wszyscy chwalą a juz ci co leżeli i w Ligocie i w Ochojcu jednak decyduja się na Ligote
ja nie leżałam w Ochojcu wiem tylko z opowiadan tych , którzy tam sie leczyli
tak wiec sama nie mogę porównać _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
bezinka Junior

|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 2:17 pm Temat postu: pytanie |
|
|
witam
chciałam się spytać bo stwierdzono, że muszę zrobić dokładnie badania .....
stwierdzono u mnie zapalenie naczyń krwionośnych...ale badań szczegółowych nie mam a u mnie w mieście nie ma takich specjalistycznej poradni....
czy do tej klinik potrzebne jest skierowanie? czy za wszystko sie płaci??
a jak sie ma siarkowanie to długo sie czeka na odp. do nich?
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
anita ch. Junior

|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 9:42 pm Temat postu: lekarz |
|
|
witam
mam prośbę czy ktoś moze podać mi adres i numer telefonu prywatnego gabinetu dobrego lekarza reumatologa, ktory pracuje w klinice w Katowicach Ligocie. dziękuję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 10:34 am Temat postu: |
|
|
Dwa tematy wyżej Lekarze specjaliści  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 1:51 pm Temat postu: |
|
|
anita wysłałam ci namiary na prof z kliniki w Ligocie _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
anita ch. Junior

|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 9:14 am Temat postu: |
|
|
Monika B napisał: |
anita wysłałam ci namiary na prof z kliniki w Ligocie |
bardzo dziękuję |
|
Powrót do góry |
|
 |
Salamandra88 Junior

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 10:34 am Temat postu: Katowice |
|
|
Witam, ja do tej pory leczyłam się w Krakowie, ale chciałabym spróbować w Katowicach (nie ukrywam, że miałabym dużo bliżej, poza tym słyszałam dużo pozytywnych opinii), konkretnie chodzi mi o prof Eugeniusza Kucharza, czy ktoś może mi coś o nim powiedzieć? |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 10:57 am Temat postu: |
|
|
jego osobiscie nie znam ale lezalam na jego oddziele. oddzial rewelacja, wyremontowany, czysciutki, mily personel a lekarze jeszcze lepsi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 4:55 pm Temat postu: |
|
|
ja mam o prof o ktorym mowa bardzo negatywna opinie i nic tego nie zmieni a juz szale negatywu przekroczył kiedy odesłal chorą dziewczyne z toczniem i polamanym kregosłupem mimo iz wczesniej sam wyraził zgode na jej leczenie u siebie nie zrobił zadnych badan a podważył diagnozne innego profesora ktory od lat leczy tocznia
chorą ktorą przywiozła karetka zostawil na izbie przyjec bo miejsa sa ale dla jego stałych pacjentow to zupelny brak empati
takich przypadkow było dzuo
ale byłabym niesprawiedliwa gdyby nie napisała ze niektorzy go chwalą _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 6:48 pm Temat postu: |
|
|
O ile mi wiadomo prof.Kucharz bardziej zajmuje się twardziną i przeszczepami komórek macierzystych. _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
Salamandra88 Junior

|
Wysłany: Pon Sie 30, 2010 11:06 am Temat postu: |
|
|
Czy ktoś mógłby mi dać namiary na prof Hrycka w Ligocie? będę wdzięczna  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 30, 2010 1:39 pm Temat postu: |
|
|
podaje ci namiary
Cytat: |
prof. Hrycek ,
przyjmuje w Katowicach
os Tysiaclecia 86/A II pietro
tel. 322544807 |
uzywaj wyszukiwarki ostatnio podawałam ten adres w lipcu tego roku, a namiary sa w temacie Lekarze specjalisci
najpierw musisz zadzwonic i umowic sie na wizytę _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|