Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anik Junior

|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 5:45 pm Temat postu: Witam serdecznie !!!! - anik |
|
|
Witam serdecznie mam na imię Ania na toczeń zachorowałam w 97 roku zaczęło się bólami stawów, znalazłam się w Instytucie Reumatologii w Warszawie i tam zaczęłam się leczyć.
Teraz toczeń zajął mi nerki mam kłębuszkowe zapalenie nerek i wszczepiono mi żółtaczkę typu C. Kiedy byłam mała okazało się, że mam dziecięce porażenie mózgowe na szczęście
chodzę (mam prawostronne porażenie nogi i ręki); a później doszedł toczeń i tak mam 22 lata
skończyłam szkołę i jestem z zawodu technik informatyk cieszę się, że jest takie forum jak to, gdzie można poznać osoby, które borykają się z chorobą i można się zaprzyjaźnić
Całuję mocno:)•
Ania
P.S. Sorki za błędy w pisowni |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 5:53 pm Temat postu: |
|
|
Dobry wieczór! Witam!
Miło, ze zawitałaś do nas. Jak już zapewne zdążyłaś się zorientować, panuje u nas specyficzna atmosfera zrozumienia i nadzwyczaj wszyscy w jakiś sposób się rozumiemy choć nie tylko osoby z toczniem piszą. Stanowią jednak przewagę liczebną, bo to głównie z myślą o nich powstało to miejsce.
Mam nadzieję, że poczujesz się swobodnie i podzielisz się z nami swoimi doświadczeniami, których - jak sądzę - trochę masz. Nie przepraszaj za błędy.
Technik informatyk również mile widziany Nie powinnaś mieć zatem większych problemów z poruszaniem się po forum. W razie czego pozostaje Iinstrukcja obsługi - umieszczona w tym dziale. Ponadto - co ważne: Netykieta. No i moderatorzy, zawsze wyrozumiali
Zapraszam przy okazji do odwiedzania Działu towarzyskiego - swoistej odskoczni od problemów chorobowych. Tam zwykle Wszyscy się odstresowują.
Voila! Witam na pokładzie!
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 5:54 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Ania!
Rozgość się a potem zadomów na dobre
Nie przejmuj się pisownią i początkowym trudnościami, szybko sie wdrożysz. Mam również nadzieję, że podzielisz się swoimi doświadczeniami i dasz się poznac lepiej.
Czekamy
Trzymaj się i rozpisuj do woli  |
|
Powrót do góry |
|
 |
anik Junior

|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 6:17 pm Temat postu: |
|
|
Serdecznie Wam dziękuje za miłe przyjecie :):) :) |
|
Powrót do góry |
|
 |
beatamaria Junior

|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 6:38 pm Temat postu: powitaniw |
|
|
Witaj Kochana !
Mam nadzieje za piszac z osobami "podobnymi " do Ciebie znajdziesz troche ulgi ,tak jak ja.
Glowa do gory! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 6:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię serdecznie. Też się leczyłam swojego czasu w Instytucie Reumatologii. Świetne miejsce. Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 7:31 pm Temat postu: |
|
|
witam Cię bardzo cieplutko czuj się tu jak w domu  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
anik Junior

|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 8:01 pm Temat postu: |
|
|
Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuje za ciepło i serdeczność z waszej
strony :):) |
|
Powrót do góry |
|
 |
OLESIA Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 11:23 am Temat postu: |
|
|
witaj Aniu w ,,rodzinie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 11:40 am Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu !!! zycze miłego pobytu u nas i mam nadzieje ze róniez bedziesz się dzieliła z nami swoimi radami i doświadczeniami
ja tez leżałam na spartanskiej na reumatologi i tez potwierdzam swietne miejsce ... 3m sie i do miłego...   _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 6:04 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu!!!
Nie przejmuj sie,my też robimy błędy,wszyscy jestesmy "podobni",nikt sie tym nie martwi.
Pozdrawiam serdecznie.  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 6:22 pm Temat postu: |
|
|
Ja również witam serdecznie i pozdrawiam Kicia  _________________ De gustibus non est disputandum... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu w naszym gronie.Jak zauważyłaś jest nas całkiem sporo niekoniecznie "toczków"i dobrze nam razem.Mamy swoje własne miejsce gdzie można i ponarzekać,popsioczyć na przeciwności losu,ludzi i czort wie czego jeszcze.Można poplotkowac i się pośmiać.Można coś dobrego upichcić no i co najważniejsze mnóstwa się dowiedziec o własnej chorobie i kłopotach z tym związanych. Ech tego dobrego jest tyle że wprost trudno wymienić.
Dziel się z nami wszystkim co uznasz godne zainteresowania, problemami tymi dużymi i malymi. Zawsze co kilka głów to nie jedna.Nie zapominaj także o radościach .
Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 9:29 pm Temat postu: |
|