Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Szemek Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 10:00 pm Temat postu: moja przeglądarka nie wspomaga niektórych funkcji |
|
|
Pracuję głównie na Firefoksie 1.5.0.8 w systemie Windows 2003 Server Edition. Akurat na Firefoksie nie działają mi funkcje przy pisaniu postów: te wszystkie, które znajdują się nad polem tekstowym. Czy ktoś z Was ma podobny problem ??? na pewno te funkcje ułatwiają pisanie nowych wiadomości, a ja muszę wszystko "klepać" z klawiatury. Dodam jeszcze, że nie mam ochoty przerzucać się na inną przeglądarkę, bo w Firefoksie najlepiej mi się pracuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 10:05 pm Temat postu: |
|
|
W ogóle nie działają, czy musisz wklepywać wyrażenia BBCode typu [b] ... manualnie? Nie wiem, jak jest w FireFox (Paweł chyba z tej przeglądarki korzysta , więc pewnie się odezwie - albo z Netscape'a, już nie pamiętam ). W IE tego problemu nie było. Ja "testuję" Operę i też wszystko gra.
Nie wiem, czy u nas oprócz BBCode działają wyrażenia html. Spróbuj przełączyć w profilu.
Ostatnio zmieniony przez Robert dnia Wto Lis 28, 2006 10:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szemek Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 10:11 pm Temat postu: |
|
|
akurat na IE i Operze sprawdzałem to wszystko ładnie działa, ale ja i tak wolę Firefoksa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
veg8 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 3:55 pm Temat postu: |
|
|
Korzystam z FF2 .. ,a all opcje wpisuje ręcznie
na innym forum jest identycznie .. wiec to cos w opcjach przegladarki
dla nie których może być to utrudnienie .. mnie to nie przeszkadza.
ps. nie jestem pewien ale wydaje mi sie ,ze jest to problem javy..
mnie cos ostatnio .. zawiodła  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
paulina_87 Gość
|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 8:27 pm Temat postu: |
|
|
hmm a mnie działało w Firefoxie wszystko tak jak trzeba
Teraz co prawda używam innej Mozilli - moim zdaniem lepszej ale Firefox też był w porządku |
|
Powrót do góry |
|
 |
|