|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewa k Stary wyjadacz
Dołączył: 01 Wrz 2006 Posty: 125 Skąd: usa
|
Wysłany: Sob Gru 23, 2006 6:26 pm Temat postu: co z opadaniem ciasta |
|
|
potrzebuje natychmiastowej porady -co zrobic aby sernik nie opadl czy ma siedziec w piekarniku az ostygnie ?z tego wszystkiego zapomnialam powiedziec czesc wszystkim |
|
Powrót do góry |
|
|
kinga Moderator
Dołączył: 14 Mar 2005 Posty: 14280
|
Wysłany: Sob Gru 23, 2006 7:47 pm Temat postu: |
|
|
ja nie wyjmuję sernika z piekarnika, uchylam drzwiczki (mniej więcej do połowy) i tak zostaje aż wystygnie
u mnie nie odpada
pozdrawiam _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
ludmila_07 Master butterfly
Dołączył: 21 Lis 2007 Posty: 3621
|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 10:31 pm Temat postu: |
|
|
ja też nie wyjmuję dopóki nie wystygnie , oczywiście drzwiczki uchylone zostawiam
serniki i tak wszystkie minimalnie siadają to już taka specyfika ciasta _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
|
zuzka Master butterfly
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 894
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 4:19 pm Temat postu: |
|
|
sernik zaraz po upieczeniu należy obkroić -oddzielić /?/ nie wiem czy dobre okreslenie- od ścianek blaszki, jeżeli nawet będzie lekko opadał to nie będzie widac bo równomiernie to zrobi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
Powered by PhPBB © 2001, 2002 phpBB Group
|