Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"
 
 Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

co z opadaniem ciasta

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Odżywianie, Diety, Przepisy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewa k
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz


Dołączył: 01 Wrz 2006
Posty: 125
Skąd: usa

PostWysłany: Sob Gru 23, 2006 6:26 pm    Temat postu: co z opadaniem ciasta Odpowiedz z cytatem

potrzebuje natychmiastowej porady -co zrobic aby sernik nie opadl czy ma siedziec w piekarniku az ostygnie ?z tego wszystkiego zapomnialam powiedziec czesc wszystkim
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kinga
Moderator
Moderator


Dołączył: 14 Mar 2005
Posty: 14280

PostWysłany: Sob Gru 23, 2006 7:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja nie wyjmuję sernika z piekarnika, uchylam drzwiczki (mniej więcej do połowy) i tak zostaje aż wystygnie
u mnie nie odpada
pozdrawiam Very Happy
_________________
Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ludmila_07
Master butterfly
Master butterfly


Dołączył: 21 Lis 2007
Posty: 3621

PostWysłany: Sob Gru 29, 2007 10:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja też nie wyjmuję dopóki nie wystygnie , oczywiście drzwiczki uchylone zostawiam
serniki i tak wszystkie minimalnie siadają to już taka specyfika ciasta
_________________
W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka

W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Tlen
zuzka
Master butterfly
Master butterfly


Dołączył: 05 Cze 2005
Posty: 894

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 4:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sernik zaraz po upieczeniu należy obkroić -oddzielić /?/ nie wiem czy dobre okreslenie- od ścianek blaszki, jeżeli nawet będzie lekko opadał to nie będzie widac bo równomiernie to zrobi. Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Odżywianie, Diety, Przepisy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by PhPBB © 2001, 2002 phpBB Group