Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gabi Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 9:45 pm Temat postu: Witam Wszystkich serdecznie :) - Gabi |
|
|
Witam,mam na imie Gabriela.
Długo zwlekałam z rejestracja tutaj.
Ale w koncu to zrobiłam,po pierwsze aby podziekowac za cenne wskazówki ,rady.Pozwoliliscie uwierzyc mi,ze nie jestem hipochondryczka,histeryczka i znerwicowana kobietka,ktora zawraca głowe swoimi smiesznymi doleglowosciami,swojej pani doktor pierwszego kontaktu.
Dziekuje
Znalazłam Was dzieki wspaniałemu lekarzowi,ktory nie bedac specjalista od tocznia(alergolog),podpowiedział mi abym zasugerowała lekarzowi pierwszego kontaktu zrobienie w tym kierunku badan.
Skonczyło sie na tym,ze sama zaczełam szukac,znalazłam Was Kochani,zaczełam czytac,robic badania....i w tej chwili jestem w trakcie diagnozowania.
Trafiłam do wspaniałego specjalisty,lekarza,ktory lubi ludzi...
Przyznam jednak,ze po pierwszej lekturze forum,wyłaczyłam kompa z przerazeniem i przeswiadczeniem,ze ja nie moge miec tak strasznej choroby..potem oswajałam sie z mysla,ze jednak moge....
Uwielbiam pisac,ale koncze bo nie sadze,ze strawicie dłuzsze powitanie
Nie gniewajcie sie,ze odpowiem Wam na huczne powitania jutro
Moj synek odgania mnie juz od klawiatury.Pozdrawiam.
Gabi |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 9:58 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Gabi!
Wszystkiego dobrego, korzystaj z forum ile wlezie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 6:21 am Temat postu: |
|
|
Witam nową forumowiczkę!
Miło, że się zarejestrowałaś i cieszę się iż forum spełnia jednak jakąś konstruktywną rolę. Z czasem będzie lepiej, byleby się nie poddawać.
Liczymy jak zwykle na udział, tak więc pytaj, odpowiadaj i czytaj. Również w działach towarzyskich.
Polecam przy okazji forumową wyszukiwarkę http://toczen.pl/forum/search.php w razie potrzeby, jak również - formalnie - lektury obowiązkowe przyklejone w niniejszym dziale na samej górze. Netykieta przede wszystkim.
Pozdr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 7:19 am Temat postu: |
|
|
Witam cie gabi
fajnie ze dolaczylas do nas, w grupie razniej...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 8:02 am Temat postu: |
|
|
Witaj Gabi!
Miłego buszowania po Forum! Zapraszam do naszej Kawiarenki-tam zapewne lepiej sie poznamy!
Pozdrawiam.  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 8:23 am Temat postu: |
|
|
Witaj Gabi duzo zdrówka zycze oraz miłego buszowania po forum a jak przerazają cie informacje niektóre to zaparaszamy do kawiarni tam rozmawiamy o wszystkim i o niczym takie luxne pogaduchy do usłyszenia hej!!! _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sara Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 8:33 am Temat postu: |
|
|
Cześć Gabi . Witam Cię serdecznie .
Skoro lubisz pisać to napisz coś więcej o sobie. Chętnie Cię poznamy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 8:38 am Temat postu: |
|
|
witaj Gabi , dobrze ze znalazłas miesjsce ktore da ci mozliwosc podglądania choroby z drugiej strony, czyli nas chorych, bo tylko w ten sposob dowszisz się więcej i nie zosatniesz sama z wieloma pytaniami,
jak widzisz zyjemy momo tej jak niektorzy uazaą okropnej czy przerazającej choroby,
ja da się oswioc i zupelnie dobrze z nia zyc, sami jestesmy tego przykładem, wiec nie ma się czego bać bo nie tak zle jak to wygląda w literaturze
mam nadzije ze będziesz aktywnym uczesnikiem tego miesjca bo lubisz pisac,
pozdrawiam i ycze jak najszybszej diagnozy, , _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 8:51 am Temat postu: |
|
|
witam Cię bardzo serdecznie i cieplutko
ile latek ma Twój synek? _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
DOTI1966 Junior

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 9:27 am Temat postu: Cześć :) |
|
|
Uwierz w siebie i w ludzi co tutaj są-sama doświadczyłam jak dużą moc ma wiara i to forum gdzie można zasięgnąć wiedzy i poznać wspaniałych ludzi z podobnym problemem. Powodzenia
Już jestem wyleczona z noni przeczytałam i wyszukałam w wyszukiwarce nieraz zimny prysznic od Was pomaga człowiek uczy się całe życie nawet na swojej chorobie.Pozdrawiam  _________________ warto wierzyć w innych...... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 10:15 am Temat postu: |
|
|
Cześć Gabi Miło Cię poznać. Nie dawaj się tak zganiać z komputera synkowi. Te dzisiejsze dzieci...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
joanka Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 10:38 am Temat postu: |
|
|
czesc Gabi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 11:36 am Temat postu: |
|
|
Witaj Gabrysiu!
Fajnie,że trafiłaś do naszej gromadki.Milego forumowania.
Ps. Z synkiem od razu zawrzyj układ odnosnie posiadówek przy kompie,bo forum uzależnia.  _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 12:02 pm Temat postu: |
|
|
witaj Gabi!
lekarz pierwszego kontaktu nasza zmora, wizyta u niego to zwykle odwlekanie diagnozy, bo niestety nie-specjaliści niewiele wiedzą o naszych chorobach..
lepiej od razu próbować u reumatologa, większe szanse na sprawniejesze rozpoznanie
Doti, cięszę się że noni został zdemaskowany , jeśli chcesz poczytac o mechanizmach "samoobrony" przed takiego typu wkrętami to polecam mój ulubiony wątek na forum :
Jak rozpoznać szaraltanizm |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 12:35 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Gabi. Na początku zawsze trudno jest się oswoić z chorobą. A potem już w końcu człowiek przestaje o niej myśleć.
Pozdrówka! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|