Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dusia Junior

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 9:54 am Temat postu: Cześć wszystkim:) |
|
|
znalazłam tą strone przez przypadek i postanowiłam do Was dołączyć jeśli nie macie nic przeciwko:) Na imie mam Ada, choruje od 6 lat ale dopiero od lipca mam rozpoznanie TRU. Wcześniej byłam "królikiem doświadczalnym". Nie miałam pojęcia, że aż tylu ludzi choruje na toczeń... Widze że wszyscy tutaj mimo choroby są nastawieni bardzo optymistycznie do życia. Chce sie zarazić Mam nadzieje że mi w tym pomozecie. Pozdrawiam wszystkich! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 10:15 am Temat postu: |
|
|
Zatem przypadkiem witaj króliczku!
Znajdziesz u nas - oprócz info związanego z chorobami (a przypadków toczniowych i nie tylko u nas dostatek), także cały przekrój osobowości w 97% kobiet.
Mam nadzieję, że tak, jak przypadkiem się tutaj pojawiłaś - przypadkiem nie zginiesz i zostaniesz na dłużej.
Zapraszam do czynnego udziału w życiu forumowym, także w działach towarzyskich. Na codzienne pogaduchy wpadaj do Kawiarenki
Pozdr.
PS. Oczywiście - Netykieta. 
Ostatnio zmieniony przez Robert dnia Sob Paź 27, 2007 11:09 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 10:33 am Temat postu: |
|
|
Cześć Ada!!!
Zarażaj się ile wlezie- to z zarażaniem śmiechem i dobrym przykładem- pozytywna "zapadalność"
Wszystkiego dobrego!!!! _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 10:44 am Temat postu: |
|
|
Witamy Cię serdecznie A-dusiu. Z pewnością zostaniesz wciągnięta w wir forumowego życia i świetnie tu się będziesz czuła.
Jedno ostrzeżenie !-Forum uzależnia ! _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 11:06 am Temat postu: |
|
|
Czesc Dusia. Jak widze mieszkasz w Gdansku...to fajnie bo ja pomieszkuje w Wejherowie ale wczesniej mieszkalam w Gdyni. Przepraszam ze tak od razu sie Ciebie spytam a u kogo sie leczysz? w Akademii w Gdansku?
Zapraszam do kawiarenki na mile luzne pogawedki. Sama zobaczysz z czasem ze te forum uzaleznia i takze nastraja pozytywnie do zycia i do choroby.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 12:06 pm Temat postu: |
|
|
witam Cię bardzo serdecznie
oj, tu no forum, to możesz czasem pęknąć ze śmiechu
zaglądaj tu jak najczęściej  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 12:36 pm Temat postu: |
|
|
Hejki Jak już się naszym forum zarazisz, to na Amen  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwoonia Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 2:19 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Ada Ładne imię, znam dwie Ady... to bardzo pogodne i milusińskie dziewczyny Zapewne Ty też taka jesteś(nie może być inaczej )
Może Ty też nas czymś zarazisz???
Pozdrawiam _________________ Najpiękniejszą rzeczą w życiu, jest samo życie |
|
Powrót do góry |
|
 |
dusia Junior

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 3:52 pm Temat postu: Dziękuje Wam za tak miłe przywitanie:) |
|
|
Od razu mi sie cieplutko na serduszku zrobilo:) a co do leczenia Dorciu R. to jest to troche bardziej skaplikowane niz myslisz... bo leczylam sie w wielu miejscach u wielu lekarzy i mam niestety do nich pecha:P w akademii u Czuszyńskiej tez sie leczyłam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 6:26 pm Temat postu: |
|
|
Dusia co do dr Czuszynskiej to bylam takze u tej pani dr prywatnie i w sumie zadowolona nie wyszlam, bo tak jakby zbyla mnie. Dla niej tylko wazne bylo badanie na przeciwciala ANA-hep2. A to przeciez nie swiadczy o tym czy dana osoba choruje na kolagenoze czy nie. Wiec tylko raz bylam u niej. Narazie jestem w trakcie diagnozy u pani doktor Suchanek - immunologa z Akademii w Gdansku. Super lekarz i bardzo ciepla a co najwazniejsze powaznie podchodzi do sprawy/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 7:29 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Ada
Miło, że dolączyłas... _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabi Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 7:45 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Ada,zarażaj sie ile wlezie i koniecznie wpadnij na pogaduchy do kawiarenki  _________________ Czas istnieje po to,żeby wszystko nie działo się jednocześnie. A.Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 11:14 am Temat postu: |
|
|
Witaj Ada.Miło cię poznać. Napisz więcej o sobie.Większość z nas traktuje naszego "przyjaciela" jako coś z czym trzeba ułożyć sobie życie biorąc go pod uwagę /jak obłaskawić i uśpić bestię / a jednocześnie nic nie tracić z życia a jeśli już to jak najmniej i to się udaje.Popatrz tylko co się dzieje- nauka,sport,zakładanie rodziny,dzieci ,praca,hobby i codzienny świat.Życie toczy się wartkim strumieniem że czasem nadążyć trudno.Zdrówka i remisji.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 2:10 pm Temat postu: |
|
|