Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kazia Senior

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 9:56 am Temat postu: powitanie- kazia |
|
|
Witam Was serdecznie- obiecuję przeczytac instrukcje obsługi, póki co nieco "po omacku" próbuję się przedstawić.
Choruję na tocznia wiele lat, choć do niedawna bez najmniejszej świadomości.Kiedyś opiszę szczegółowiej-ogrom różnych symptomów które przypisywałam przemęczeniu, mojemu wiekowi, genetyce, Niechcący okazały sie być zespołem jednego schorzenia.
Dzięki Wam ,internetowi i niezwykle mądrej Pani Doktor mam diagnozę, a co za tym idzie po pierwszym "szoku" będzie już tylko lepiej.
Cieszę się, że istnieje taka grupa. Pomijając Wasza wiedzę, fajna strasznie jest świadomość zrozumienia w grupie. Tylko troszkę aklimatyzacji na forum i będę z Wami w kontakcie.Mam zarówno wiele pytań, jak i bagaż własnych doświadczeń być może pomocnych innym.
Pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 10:15 am Temat postu: |
|
|
Witaj wśród swoich!
Mam nadzieję, że oswajanie się z chorobą oraz z naszym forum będzie sprawne i bezbolesne, nie przejmuj się początkowymi trudnościami i chwilowym zagubieniem - to całkowicie normalne, wszyscy pamiętają swoje początki, zawsze okazuje się że to tylko strach ma wielkie oczy
pomalutku dasz sobie ze wszystkm radę i z toczniem i nami
zapraszam do Kawiarenki, tam jest swojsko i swodobnie, bo to miejsce na dzielenie się codziennymi udrękami i radościami, więc właściwe nie ma reguł. są tylko przyjaźni ludzie
http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=2412&start=135 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwoonia Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 11:13 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie, napewno przydadzą sie Twoje doświadczenia w walce z codziennymi trudnościami, które stwarza ta choroba, ale mam nadzieję, że i nasze doświadczenia będą Ci pomocne. Jest tu wiele ciekawych stron ,koniecznie trzeba je odwiedzić
Pozdrawiam cieplutko... i pamiętaj Nie jesteś sama  _________________ Najpiękniejszą rzeczą w życiu, jest samo życie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 11:21 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie.To fakt że nawet choroba mniej dokucza gdy ma się wokół grupę ludzi którzy wiedzą o czym się mówi.Dla niektórych to prawie chińszczyzna i poważna wątpliwość czy coś takiego naprawdę istnieje. Zapraszam do dzielenia się własnymi doświadczeniami. Każde doświadczenie może komuś pomóc w odnalezieniu własnej drogi bycia z chorobą co jak wiesz do łatwych nie należy.Życzę zdrówka i miłego pobytu w naszym gronie.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mella Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 12:15 pm Temat postu: |
|
|
I ja powitam kolejną wybrankę losu . Kaziu, czuj się na Forum jak w wyrozumiałej, troskliwej rodzinie. Tu można się wyżalić, pośmiać, podzielić i żaden post nie pozostaje bez odpowiedzi. Super, że do nas dołączyłaś  _________________ "Wszyscy jesteśmy zdolni do wielkich rzeczy, jeśli nie pozwolimy, by pokonał nas strach przed własną słabością."
Jan Paweł II |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 12:58 pm Temat postu: Re: powitanie- kazia |
|
|
Kazia napisał: |
Witam Was serdecznie (...) |
Dzień dobry!
Ufam, iż zagościsz u nas na dłużej i będziemy mieć okazję do wymiany doświadczeń, poglądów, etc. Oczywiście nie tylko w w górnej części Forum, ale także w działach luźniejszych, rozrywkowo-towarzyskich.
Tym samym zapraszam chociażby do forumowej Kawiarenki, a może znajdziesz jeszcze "swój" wątek tematyczny.
Zachęcam do aktywnego uczestnictwa w tworzeniu tego miejsca.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 4:14 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Kaziu...
Cieszę się, że do nas zawitałas...po zapoznaniu z forum zapraszam również do kawiarenki...  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 5:27 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie!  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 7:27 pm Temat postu: |
|
|
Witamy serdelecznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 9:47 pm Temat postu: |
|
|
Witaj! Tutaj na tym forum jest naprawde super. Wszyscy staraja sie pomoc a najwazniejsze rozumieja i nie bedziesz sie czuc samotna. Fajna jest tez kawiarenka - tak jak inni pisza, tam jest swojsko, swobodnie, przyjaznie i radosnie.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 7:56 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja bardzo serdecznie i cieplutko w te zimne i mokre jesienne dni ..
Miłego pobytu ... i ani sie nie obejzysz a bedziesz pijac kawusie z nami w kawiarence .. i plotkowac..o wszystkim i o niczym  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabi Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 11:22 am Temat postu: |
|
|
Witaj serdecznie  _________________ Czas istnieje po to,żeby wszystko nie działo się jednocześnie. A.Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 12:14 pm Temat postu: |
|
|
I ja witam serdecznie Nie ma to jak Szczecin  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 12:53 pm Temat postu: |
|
|
serdecznie witam nową forumowiczkę
czuj się jak w domku  _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
abi29 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 4:16 pm Temat postu: |
|
|
I ja też pędzę się przywitać Witaj! _________________ " Wszystko umiera, nawet ciała niebieskie; tylko marzenia są nieśmiertelne." Jalu Kurek |
|
Powrót do góry |
|
 |
|