Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
naj.. Junior

|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 6:53 pm Temat postu: witajcie |
|
|
od dawna odwiedzałam tą stronę i chyba dojrzałam do pisania z wami choc jestem pewna obaw ....nie zawsze jest latwo mówic o sobie a to już kilkanascie lat jak razem z nim żyję dobrze ze chociaż mnie pokochał (bo przecież jestem naj...) no i ja tez go pokochałam a że nie dokucza mi aż tak bardzo to akceptujemy siebie na wzajem -ja i moje dle _________________ nana |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 7:13 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
Obaw? Jakich? My nie zmuszamy do zwierzeń. Aktywność jest dobrowolna, ale mile widziana. Zawsze to jeden głos więcej w jakieś sprawie, a każdy może okazać się pomocny.
Jak zwykle zachęcam do czynnego udziału. Nie krępuj się wierzę, iż znajdziesz tutaj jakiś punkt zaczepienia, nie tylko w działach chorobowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie.Miło cię poznać. Napisz parę słów o sobie.Pamiętaj że tu nigdy nie będziesz sama ani w radości ani w smutku tylko o nas pamiętaj i bądź z nami.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabi Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 8:10 pm Temat postu: |
|
|
Witaj naj
ja tez miałam opory przed udzielaniem sie tutaj,zanim to nastapiło długo czytałam forum
a kiedy juz dojrzałam,to jakos poszło
teraz nie wyobrazam sobie ,ze mogłabym obyc sie bez niego
tak wiec zapraszam serdecznie do uczestnictwa,naprawde warto _________________ Czas istnieje po to,żeby wszystko nie działo się jednocześnie. A.Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 8:12 pm Temat postu: |
|
|
Witaj naj...
Kiedy będziesz gotowa, daj się lepiej poznać...
pozdrawiam...basia _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 8:35 pm Temat postu: |
|
|
Witaj naj.. !
Nas naprawdę nie musisz się obawiać. Znajdziesz tutaj zrozumienie a przede wszystkim przyjaciół.
Wierzę,że forum Cię "wciągnie" i dasz nam się poznać.
Pozdrawiam serdecznie. _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 8:44 pm Temat postu: |
|
|
witaj,
nie czuj się zobowiązana do wynurzeń, jeśli nie masz ochoty o czymś pisać to tylko twoja sprawa, korzystaj z forum wedle własnych potrzeb i upodobań (byle w zgodzie z Netykietą )
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
naj.. Junior

|
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 9:58 am Temat postu: |
|
|
dzieki za powitanie od razu jest miło ,chociaż jutro 1 listopad a w ten dzien zawsze jakoś mi nie tak.. a najbardziej mnie irytuje to ,że wszyscy no sorry prawie wszyscy o zmarłych pamiętają własnie w ten dzień a co z pozostałymi dniami w roku ... ale tak z nami juz jest -na pokaz -bo tak wypada no i dobrze że chociaz raz w roku jesze raz dzięki za powitanie napewno będę odwiedzac was jak tylko czas na to pozwoli no i jak się dopcham do kompa bede miała troche urlopu to napewno popiszemy bo jesienne miesiące najlepsze na urlop bez ostrego słońca bez filtrów słonecznych .. całuski _________________ nana |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 10:06 am Temat postu: |
|
|
witam Ciebie bardzo serdecznie
napisz też troszkę więcej o sobie  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 10:42 am Temat postu: |
|
|
Hej, hej, witaj i czuj się, jak u siebie w domu  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 12:10 pm Temat postu: |
|
|
Witaj naj. Poczatki zawsze sa trudne i krepujace. Czlowiek chcialby sie podzielic tym co go gryzie w srodku (bo takze dla tego powodu wchodzi sie na to forum - w grupie zawsze razniej). Obawiamy sie takze ze wyjdziemy na osobe ktora mowi o tym samym i jest nudna oraz ze nikt nas nie bedzie rozumial. Myslimy ze tutaj wszyscy sie znaja i napewno bedziemy sie czuc obco. Pyt. jak takim osobom sie zwierzac...?. Sama z czasem zobaczysz ze tak nie jest i poczujesz sie tutaj jak w domu. To jest forum informacyjne ale takze jest tutaj wiele wspanialych ludzi ktorzy podobnie czuja i chca pomoc. Czlowiek wciaga sie w spolecznosc tego forum i one tak uzaleznia jak picie porannej kawy np. w kawiarence w ktorej rozmowy sa o czyms i o niczym. Jak bedziesz miala ochote to napisz cos wiecej na swoj temat. Na co chorujesz? itp. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwoonia Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 1:43 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko Naj
A możesz chociaż napisać jak Ci na imię?  _________________ Najpiękniejszą rzeczą w życiu, jest samo życie |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 5:38 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja cieplutko i serdecznie;)* _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 11:13 am Temat postu: |
|
|
witaj Naj fajnie by było wiedizec faktycznie jak masz na imie może je nam kiedyś zdradzisz i zagladaj jak najczęściej zawsze cś poradzimy wesprzemy nie obawiaj sie niczego tu wiecej sie pomaga..pozdrawiam..  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 1:09 pm Temat postu: |
|
|
Witamy serdecznie  |
|
Powrót do góry |