Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wielgim Junior

|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 6:16 am Temat postu: Leczenie w Poznaniu |
|
|
Prosiłbym o jakieś namiary na godnego polecenia reumatologa.
Szczególnie interesuje mnie możliwość wykonania dokładnych badań klinicznych. Leczę się od kilku lat. Pozdrawiam wszystkich |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sugar Master butterfly

|
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 2:46 pm Temat postu: |
|
|
Ja byłam na razie tylko raz w LIM w Starym Browarze. Jestem bardzo zadowolona z tego centrum. Pani reumatolog wzbudziła moje zaufanie. Dokładnie mnie wypytała o wszystko i zleciła odpowiednie badania. Zapłaciłam 80zł za wizytę, a za badanie na przciwciała dsDNA 50zł, z tego co się dowiadywałam, gdzie indziej jest drożej, więc polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
monika_be Junior

|
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 9:16 pm Temat postu: Re: Leczenie w Poznaniu |
|
|
wielgim napisał: |
Prosiłbym o jakieś namiary na godnego polecenia reumatologa.
Szczególnie interesuje mnie możliwość wykonania dokładnych badań klinicznych. Leczę się od kilku lat. Pozdrawiam wszystkich |
Polecam doktora Furmaniuka i jego podwładną dr Klamę. Nie wiem, czy dr Furmaniuk jest jeszcze ordynatorem reumatologii na Szkolnej, ale Klama bankowo tam pracuje. Dodatkowo przy Izbie Przyjeć po prawej przyjmuje w Poradni Reumatologicznej chyba codziennie.
Są to na pewno cudowni specjaliści, jak ja to nazywam "z powołania".
Mnie pomogli.
Powodzenia
Monia |
|
Powrót do góry |
|
 |
kubamr Junior

|
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 2:11 pm Temat postu: |
|
|
Oczywiscie polecam dr Kamille Klame z Poznania Szpital im.Strusia. Dzieki niej jestem w niezlej formie a mialam zdiagnozowanego ziarniniaka Wegenera. Polecam bezinteresownie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|