Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ZARMINA Junior

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 10:39 am Temat postu: nowy motylek na liscie...witam wszystkich |
|
|
Czesc moi kochani!! Jak juz wiecie jestem calkiem nowiusienka na tym forum, ale strasznie sie ciesze ze je znalazlam, tak calkiem przez przypadek zreszta...tak czy inaczej witam i zapraszam do pogawedki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 10:52 am Temat postu: |
|
|
Witaj na naszym forum
Fajnie, że do nas dołączyłaś...napisz coś wiecej o sobie...daj się lepiej poznać.... _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sugar Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 10:57 am Temat postu: |
|
|
Witaj!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ZARMINA Junior

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 11:36 am Temat postu: |
|
|
Troche wiecej o mnie ok:) Wszystko zaczelo sie gdy moja mama umarla, oczywiscie z powodu choroby na ktora wszyscy cierpimy. Mialam wtedy 10 lat, nagle 3 miesiace potym pewnego pieknego dnia okazalo sie ze nie bardzo moge wstac z lozka. Dlugo leczyli mnie na zapalenie stawu biodrowego, potem wsadzili w gips do pasa na trzy miechy heh no paranoja, Leczyli mnie w Moim miescie, Kielcach, Krakowie potem Wawie.No a jak juz sie kapneli co mi jest, faszerowali lekami probujac doprowadzic do stanu normalnego funkcjonowania, swieta, nowy rok,swieta znowu swieta spedzone w szpitalu, daleko od domu...wszystko dlugo mnie meczylo, szpitalna szkola zamiast normalnej po kilku miesiacach pobytu w szpitalu...jednym slowem szybki kurs dorastania dla 10 latki dzis choroba w stanie uspienia powiedziec chyba mozna..zespol antyfosfolipidowy+toczeń rumieniowaty układowy...nie mozna bylo trafic lepiej:))) to tyle chyba tak z grubsza |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 12:35 pm Temat postu: |
|
|
Witaj, ZARMINA
Przeszłaś ciężką szkołę życia, ale mam nadzieję że udało Ci się poukładać wszystkie sprawy jak należy.
Oby choroba spała jak najdłużej, żebyś mogła normalnie funkcjonować. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 1:59 pm Temat postu: |
|
|
witaj będziesz normalnie funkcjonowac bo tak jest , kazdy z nas ma ze dwie trzy i wiecej dodatkowych chorob do tego naszego podstawowego czyli w wiekszosci tutaj SLE
trafiłas tutaj a wiec znajdziesz przyjacioł i zrozumienie,to już duzo , _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 2:36 pm Temat postu: |
|
|
witam Cię bardzo serdecznie  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ZARMINA Junior

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 3:46 pm Temat postu: |
|
|
Masz racje monika zrozumienie i przyjaciele to bardzo duzo, ale to ze sie tu znalazlam to nie znaczy ze teraz tego nie mam od moich przyjaciol, czasem jednak trudno wyjasnic ci i dlaczego cie boli nawet najblizszym |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 3:54 pm Temat postu: |
|
|
Zarmina spokojnie-nikt nie twierdzi, że nie masz przyjaciół
albo nie masz z kim pogadać
tylko czasem mimo największych chęci zdrowy człowiek nie zrozumie chorego, bo nie przeżywa tego
chory chorego lepiej zrozumie, bo odczuwa podobnie
w tym różnica
też mam przyjaciół takich "nie internetowych" i niektóre sprawy związane z chorobą to dla nich czarna magia _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Witaj serdecznie:) Niech Ci wizyta służy _________________ "Życia nie można wybrać, ale można z niego coś zrobić" <Peter Lippert> |
|
Powrót do góry |
|
 |
ZARMINA Junior

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 6:49 pm Temat postu: |
|
|
Jestem spokojna Kinga a na mysli mialam dokladnie to co ty napisalas tylko ja szybciej pisze niz mysle i zle ubieram mysli w slowa:) sorki jesli urazilam |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 6:54 pm Temat postu: |
|
|
niczym nie uraziłaś  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Saada Senior

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 8:28 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Zarmina!
Ja też jestem tu dopiero od paru dni
Twoja historia powinna być wydrukowana na 1 stronie w każdym podręczniku z medycyny, z wielkim, wyboldowanym tytułem "Nigdy, ale to przenigdy nie zignoruj przyzwoitego wywiadu". |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnesis Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 8:54 pm Temat postu: |
|
|
Witam cie bardzo serdecznie. Niezla mialas szkole zycia, trzymaj sie dzielnie |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sty 13, 2008 12:42 am Temat postu: |
|
|
Witaj Zarmina
na naszym wesołym ale bardzo fachowym forum.
jest tu specyficzna atmosfera .
wchodzi się niby na chwilkę a wpada po uszy
wpadaj z nami  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
|