Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jana Super senior

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 4:07 pm Temat postu: |
|
|
Dzień dobry wszystkim, ja też jestem nową "forumowiczką", chociaż zaglądam na forum od dosyć dawna. Podoba mi się przede wszystkim atmosfera jaką tworzycie, dodajecie ludziom otuchy, wspieracie i doradzacie. Wielkie brawa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 4:12 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Jana!!!
Zapraszam i serdecznie witam -możesz napisać swój nowy post powitalny w osobnym wątku (new topic) - nikt Cię nie przegapi
Wszystkiego dobrego _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 4:25 pm Temat postu: |
|
|
ło! cóż mamy dziś za wysyp Nowalijek,! chyba naprawde wiosna się zbliża czy co?
Witaj!
zapraszam do czytania i pisania na naszym forum, najpierw obowiązkowa lektura wątków Scjalnych - 3 pierwsz ena samej górze tego działu, a potem pytaj i odpowiadaj do woli! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jana Super senior

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 4:32 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za szybkie i cieplutkie powitanie. Mam mocne postanowienie zostać z Wami na długo i często się kontaktować. Muszę się jednak rozkręcić i ośmielić, bo nie ukrywam, że jest to dla mnie nowe doświadczenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 4:38 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Jana
Fajnie, że do nas dołączyłaś i już nie podglądasz
Rozkręć się, porozglądaj i daj się lepiej poznac...pozdrawiam... _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 5:21 pm Temat postu: |
|
|
Dzień dobry (niech będzie)!
Witam na forum i mam zarazem nadzieję, iż zechcesz aktywnie uczestniczyć w jego tworzeniu, tzn. nie tylko czytać, ale i naskrobać coś od siebie od czasu do czasu.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 6:12 pm Temat postu: |
|
|
witam Cię bardzo serdecznie  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 6:45 pm Temat postu: |
|
|
witam , rozkręcisz sie raz dwa , sama zobaczysz , tutaj jest to proste ,pisz bo czytac juz się chyba naczytałas skoro podglądalas juz jakis czas
 _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 7:43 pm Temat postu: |
|
|
Witaj, Jana.
Pierwsze kroki za Tobą, w końcu masz okazję współtworzyć razem z nami atmosferę tego miejsca- aby skutecznie się rozkręcić dokształcaj się na temat doniesień medycznych, wpadaj do Kawiarenki, informuj nas o swoich doświadczeniach z chorobą- jednym słowem rozgość się. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jana Super senior

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 7:58 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo, bardzo dziękuję za tak fantastyczne przyjęcie. Oczywiście zaglądalam już do kawiarenki i widzę, że można rozmawiać z Wami na wszelakie tematy, a i doczekać się dobrego slowa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ASIA30 Junior

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 8:42 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Jana. Chociaż sama jestem tu od niedawna to zdążyłam się już przekonać, że w grupie raźniej. Sama zobaczysz jak szybko poczujesz się jak u siebie. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 9:43 pm Temat postu: |
|
|
witaj ,,stara" forumowiczko
możesz tę atmosferę tworzyć z nami , już wiesz jak to działa
wspieraj , doradzaj
po prostu bądź _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 7:32 am Temat postu: |
|
|
witaj Jana moze tak cos wiecej napiszesz o sobie by lepiej Ciebie zrozumieć zawsze miło widziec nowych uczestników forum wiec pisz i czuj sie jak w rodzinie...  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 9:49 am Temat postu: |
|
|
Hej, hej!!! Milo,że do nas dołączyłaś oficjalnie, a nie z ukrycia.
Napisz w wolnej chili cos wiecej - wiesz, nas po prostu zjada ciekawość ,
Pozdrawiam... _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Milusia Super senior

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 10:50 am Temat postu: |
|
|
Czesc Jana.
Ja tez jestem tu nowa i podzielam Twoją opinię. Ja na forum zaglądam od niedawna ale mam te same odczucia dlatego sie zarejestrowałam. brawo dla WAS wszystkich
Ps. widze ze dołączyłyśmy w tym samym dniu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|