Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
amalinger Junior

|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 7:34 am Temat postu: profesor Tombak |
|
|
mam pytanie, czy slyszal ktos cokolwiek na temat profesora Tombaka? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
amalinger Junior

|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 7:42 am Temat postu: |
|
|
juz szukalam i nic sensownego nie znalazlam. chcialabym sie dowiedziec czegos na jego temat stad to pytanie, a jak wrzucisz haslo: tombak w wyszukiwarke to sam zobaczysz ze nic konkretnego nie znajdziesz;) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 7:54 am Temat postu: |
|
|
To zależy czego szukasz. Mało precyzyjne pytanie, bo cóż wynika z cokolwiek? Bo cokolwiek to było. Był jakiś przepis, były wzmianki podrzucane przez wyrzuconego z forum szarlatana-trolla w jednej osobie. Czy chodzi o cokolwiek o człowieku, cokolwiek o jego działalności, życiu osobistym itd.? Czy też może o czyjeś doświadczenia w stosowaniu jego propozycji?
Wiadomo, że to "spec" od tzw. metod naturalnych. Ponoć biochemik. Hasło "Tombak" wpisane np. w Google na samym początku wyświetla chociażby www.tombak.pl i wiele in. witryn, forów dla dietetyków i wszelkiej maści cudotwórców odwiedzających większe portale społecznościowe w poszukiwaniu potencjalnych klientów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
amalinger Junior

|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 8:00 am Temat postu: |
|
|
bardziej mi chodzi o to, czy ktos stosowal sie do jego rad i co z tego wyniknelo. bo z google.pl umiem korzystac;) ale chcialam wiedziec cos mniej oficjalnego no i jaki wplyw ma to na tocznia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 8:18 am Temat postu: |
|
|
Nie wiem jaki wpływ mogą mieć zalecenia Tombaka odnośnie tocznia.Stosuję jego sposoby na odtruwanie (subiektywnie skuteczne).
Jedyny komentarz jaki mi przychodzi do głowy- detoksykacja organizmu jest bardzo intensywnym procesem i byłabym bardzo ostrożna u osób osłabionych..
Generalnie jego zalecenia- zdrowa , rozłączna dieta, pozytywne nastawienie do życia, okresowe oczyszczanie organizmu, dbałość o kręgosłup , jakość wody pitnej, właściwe oddychanie itd- to wyznaczniki zdrowego trybu życia...Zaszkodzić nie zaszkodzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
amalinger Junior

|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 8:25 am Temat postu: |
|
|
a jest cos po czym czujesz sie lepiej? tzn jakies konkretne metdody, cos co ci pomaga? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 9:08 am Temat postu: |
|
|
Generalnie (ponieważ jestem raczej leniuchem) z Tombaka stosuję zalecenia dietetyczne i oczyszczanie cytrynami.
Poprawia to samopoczucie (choć trzeba pamiętać ,że w pierwszej fazie następuje spadek formy),redukuje wagę i reguluje metabolizm...
Ciężko mi powiedzieć co teraz dokładnie skutkuje, zainteresowałam się szerzej zagadnieniami leczenia naturalnego i stosuję sie do zaleceń innych leczących oraz fitoterapię, od przyszłego tygodnia zaczynam leczenie homeopatyczne tylko ja jestem niezdiagnozowana...lekarze czekają "na skutki" żeby móc je leczyć i na razie nic specjalnego mi nie zaproponowali więc ja naturalnie minimalizuję przyczyny chorób i robię co mogę we własnym zakresie.
Czuję sie lepiej, zeszły mi opuchlizny, bóle stawowe są rzadsze i mniej intensywne, nie mam bóli węzłów i ślinianek , głowa mnie boli sporadycznie . A przede wszystkim poprawiło mi się psychicznie
Jak masz jakieś konkretne pytania to pisz na priv |
|
Powrót do góry |
|
 |
|