Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
córka-mamygosi Junior

Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 16 Skąd: Lubraniec ( rodem z Zabrza)
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 9:00 pm Temat postu: Co to jest choroba Addisona? |
|
|
Czytałam dużo o tej chrobie bo mam podejrzenia że własnie na to choruje. Ale suche notatki, oklepane na amen nic mi nie dają. może są tutaj na naszym forum jakieś osoby które sie mogą z wasnego doswiadzcenia o tej chorobie wypowiedzieć.
Bardzo sie boje bo czytałam o tym straszne rzeczy a wole przeczytać to na forum u kogoś kto to miał lub kto wie jak to narawde wygląda...
Czekam na odpowiedź i podrawiam! :* _________________ "...ktoś kto mówi że w życiu trzeba być poważnym tak naprawde nie jest człowiekiem poważnym..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
córka-mamygosi Junior

Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 16 Skąd: Lubraniec ( rodem z Zabrza)
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 1:18 pm Temat postu: DZIeki |
|
|
Dzieki Robert! napewno zajrze:)
POZDROWIONKA _________________ "...ktoś kto mówi że w życiu trzeba być poważnym tak naprawde nie jest człowiekiem poważnym..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
barbara Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 10:41 am Temat postu: |
|
|
ostatnio lezalam z pacjetka w szpitalu chorujaca mtez miedzy innym na chorobe addisona (zlosliwa anemia). Raz na pol roku bierze zastrzyki z jakiejs witaminy B i jest ok. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aarek Junior

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 6:28 pm Temat postu: |
|
|
barbara niekoniecznie choroba Addisona to złosliwa aniemia raczej juz moze to byc w tym przypadku przezrut choroby nowotworowje do kory nadnreczy
najczesciej to choroba nadnerczy spowodowanych roznymi czynnikami czesto jest to choroba a autoagresji ja mam stwierdzona tą chorobe jesli chcesz cos wiedziec na temat dolegliwosci ktore wystepuja u mnie pisz na priv. moze cos nowego podpowiem - pociagnełam za jezyk moja pania doktor a na moim przypadku studenci zdawali egzammin a wiec cos niecos poz tym co co w ksiazkach dowiedziałam sie na zywo i pozniej na moją prosbe dowiedziałam się co nieco dodatkowo
tu jest doscy prosto wytłumaczony ten temat
http://www.resmedica.pl/zdart12002.html _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|