Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
narcyzia Master butterfly

|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 9:00 am Temat postu: paznokcie akrylowe- przeciwskazania |
|
|
słuchajcie mam pytanko....czy my motylki możemy robić sobie pazurki akrylowe? słyszłam że przy terapii hormonalniej nie trzymaja sie naszej płytki paznokciowej i są jakies przeciwskazania. sterydy to tez hormony, wiec zastanawiam sie czy jest sens inwestowac w tą przyjemnośc? _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 10:02 am Temat postu: |
|
|
czesc Narcyzia nie wiem czy o to ci chodzi ale tutaj bylo juz o paznokciach , z tego co wiem didiulka ma takowe i sobie chwali ale jest tez kilka głosow przeciz wraz z wskazaniem na minusy , zrobisz jak zechcesz
masz tu temat http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=1943&highlight=paznokcie
były jeszcze inne tematy ale dotyczyły paznoki ogolnie
narcyzia - wyszukiwarka, wystarczyło wpisac paznokcie ustawic w jakim dziale poszukiwac i wyskoczyło od razu, temat juz byl ale niech tam , jest swieto duzo wolnego i ogolne rozleniwienie - odpuszczam  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
narcyzia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 1:08 pm Temat postu: |
|
|
sorki:) w wyszukiwarkę wklikiwałam "akryl" moze dlatego nic nie znalazłam, nastepnym razem bardziej sie postaram _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
elapawe78 Junior

|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 3:01 pm Temat postu: |
|
|
Ja sobie dałam i bez żadnych problemów nic się nie odklejało |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 5:36 pm Temat postu: |
|
|
ja mam zelowe a nie akrylowe, mialam odstepu kilka miesiecy dzis bylam u kosmetyczki i zalozylam nowe
nic sie nie odkleja, przynajmniej u mnie |
|
Powrót do góry |
|
 |
|