Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nostalgia Junior

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 9:30 pm Temat postu: Witam wszystkie Motylki i bardzo proszę o pomoc osoby z Łodz |
|
|
Mam na imię Renata jestem z Łodzi i wszystko wskazuje na to , że dołączę do Waszego grona - {ANA 1/320 plamiste }i wiele różnych objawów wskazujacych na jakąś chorobe tkanki łacznej .
Jak na razie intensywnie szukam kompetentnego lekarza , poniewaz mój doktor internista ma coraz wiekszy" strach w oczach" na mój widok i juz nie bardzo wie co ma robic .
Jeżeli ktoś z Łodzi może mi pomóc , to bardzo prosze o kontakt . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 9:34 pm Temat postu: |
|
|
Witaj
Przeczytaj ten wątek: http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=853
To powinno chociaż trochę pomóc.
Łodzian i Łodzianek jest tu dość sporo- z pewnością ktoś się odezwie
Pozdrawiam i trzymam kciuki za szybką i trafną diagnozę. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 11:11 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Renata- chyba nie jesteś taka straszna jak się wydaje Twojemu lekarzowi
Witaj serdecznie, rozejrzyj się spokojnie po zasobach forum, wszystko będzie dobrze!
Pozdrawiam _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 9:20 am Temat postu: |
|
|
witaj serdecznie na forum
z lekarzami już czasem tak jest, z pewnością znajdziesz odpowiedniego
czego z całego serca życzę
z nami raźniej _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 9:32 am Temat postu: |
|
|
witam Cię bardzo serdecznie
powodzenia w znalezieniu dobrego lekarza i przede wszystkim ZDRÓWKA  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aniusia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 4:02 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Renato!
Bardzo się cieszę, że Łodzianka pojawiła sie na forum.
Myślę, że nie ma tutaj zbyt wielu Łodzian, a jeśli ktoś się pojawi to zaraz znika.
Pozdrawiam cieplutko.
Ania  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nostalgia Junior

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 5:56 pm Temat postu: |
|
|
Witam ponownie ,
Bardzo dziękuję Wszystkim za cieplutkie powitanie i pomoc .
Myślę , że dzięki temu forum o chorobach tkanki łacznej wiem nieco wiecej niz mój obecny doktor .
Aniu , czy ktoraś z tych doktorek przyjmuje gdzieś prywatnie ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 8:22 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Renatko w klubie.Pomyślnych poszukiwań lekarza i ostatecznej diagnozy a co za tym idzie wdrożenie leczenia a potem już do remisji.Napisz coś więcej o sobie.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
aniusia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 8:25 pm Temat postu: |
|
|
Tak obie przyjmują prywatnie. Jutro postaram się dowiedzieć gdzie i Ci napiszę. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nostalgia Junior

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 9:37 pm Temat postu: |
|
|
Wielkie dzięki Aniu , obdzwoniłam chyba wszystkie prywatne spółki i nikt nic nie wie .
Witaj Lidko ,
Mam 44 lata , rodzinę , pracuję.
Zwykle byłam bardzo żywiołowa , szybka , energiczna , a od pewnego czasu czuję się jak rozdeptana żaba .
Niestety moje ciałko nie nadąża za temperamentem , poza tym kiepsko się żyje z notoryczną temperaturą 37,5 i bolącymi stawami .
Najróżniejsze badania robię już od lutego i gdyby nie wysokie CRP , OB i temperatura posłaliby mnie pewnie do psychatry , bo według pozostałych badań jestem praktycznie zdrowa , a to , że czuję sie tak , a nie inaczej to pewno stres..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 9:45 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Nostalgia!
Czytając Twoje posty mam wrażenie że czytam samą siebię. Jedynie różnica w wieku i miejscu zamieszkania. Ja również nie mam jeszcze diagnozy. Trzymaj się i dużo siły oraz zdrowia.
Nie poddawaj się!
Pozdrawiam
Ola  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 1:48 pm Temat postu: |
|
|
Nostalgia nie martw sie tym w najmniejszym stopniu.Większość z nas to zatwardziali hipochondrycy i udawacze.Mój rodzinny wysłał mnie do rwumatologa pisząc na skierowaniu "podejrzenie kolagenozy" to po wywiadzie bez żadnych kierunkowych badań przypisano mi RZS i leczenie rozpoczęło się od Arechiny i NLP. Potem przyszły sterydy a diagnoza jeszcze później.Prawie wszyscy mamy takie mało rozrywkowe historie w karierze. Trzymaj się i dochodź swojego chociaż to czasem łatwiej napisać niż zrobić. Powodzenia.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
aniusia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 6:40 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie
Renato udało mi sie zdobyć adres poradni w której przyjmuje prywatnie dr Lewandowicz - Łódź, ul. Rajdowa 8. Niestety nie wiem w jakie dni.
Podaję Ci tez adres poradni w której przyjmuje dr Świerkowska Grażyna, reumatolog. Jest ona zastępcą ordynatora czyli dr Lewandowicz na reumatologi W Koperniku. Jest to również znakomita lekarka.
Nie udało mi się jeszcze dowiedzieć gdzie przyjmuje docent Robak Ewa. Może jutro.
Mnie zanim zdiagnozowano chodziłam " od Pawła do Gawła" dwa lata. Więc wiem jak to jest. Trzymaj się Renatko. Gdybyś miała ochotę chętnie się z Tobą spotkam. Pomyśl. Pozdrowionka.
Ania  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
KRZEMINKA Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 7:51 am Temat postu: |
|
|
Witaj Renato ,napewno znajdziesz odpowiedniego lekarza,ktory nie będzie przerażony na Twój widok-(ale przypominam sobie jak to ja budziłam przerażenie ,widziałam strach w oczach lekarza,lecz muszę przyznać że p. doktor z pokora przyznała że niejest w stanie mi pomóc i odesłała do innego lekarza który tez nie wiedział i tak trwało 2 lata)
Życzę szybkiej diagnozy i dużo zdrówka _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|