Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 7:30 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, a czy Wam też rosną takie piękne, mocne, długie paznokcie? Ja w życiu nie umiałam utrzymać długich paznokci dłużej niż 2 tygodnie, a teraz mam długie non-stop. Są takie twarde, gładkie i błyszczą się. Myślicie, że to zasługa Calperosu, czy sterydów, czy Vigantoletek? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 7:41 pm Temat postu: |
|
|
Mnie bosna bardzo szybko......i rzeczywiście sa twarde....ale czy piękne? no cóz ....maja rowki ....i paseczki.....
oprócz paznokci niesamowice szybko rosna mi włosy .....i zrobiły sie gęste.... od jakiegos czasu .....ale sie wyprostowały ......szkoda .....
to samo zauwazyły moje kolezanki ..włosy i paznokie rosna rewelacyjnie...
i wcale to nie zależy od tego czy jest remisja czy nie...to jest róznie..dlaczego ? sama nie wiem....?
Monika |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 7:44 pm Temat postu: |
|
|
Moje paznokcie są akurat gładkie i strasznie błyszczące, jakbym je bezbarwnym lakierem pomalowała. Też mam strasznie gęste włosy. Trochę mi wypadają, ale na ich miejscu wyrastają w zaskakująco szybkim tempie nowe i jest ich 2 razy więcej. Mam teraz takiego śmiesznego 'czuba' na głowie i kręcić mi się zaczęły...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
martek Master butterfly

|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 10:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam
O włosach Marty pisałam niejednokrotnie-są ładne, gęste i sa obiektem podziwu pry każdej okazji.
Jeśli chodzi o paznokcie, rosna bardzo szybko ale niestety są słabe, miękkie a niektóre wyglądają jakby miały nie do końca wykształconą płytke paznokciową (raz to wyglada lepiej raz gorzej).
Pozdrawiam _________________ Martek |
|
Powrót do góry |
|
 |
lubesia Master butterfly

|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 7:14 am Temat postu: |
|
|
moje paznokcie tez sa twarde i szybko rosna a wloski juz powolutku robia sie coraz gestsze a kreciely mi sie zawsze no nie tyle co krecily tylko faluja mi sie a ja wole proste jednak  _________________ Jeśli nie możemy czynić tak, jakbyśmy chcieli, musimy czynić tak, jak możemy    |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 7:38 am Temat postu: |
|
|
moje włosy to różnie z nimi bywa naogól jest oki..a le czasem wypadają w nadmiarze ..zalezy od pory roku ..zima wypada ich wiecej..a paznokcie ,...hm czesto sie łamią i rozdwajają zadne kuracje im niepomagaja  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agulka Master butterfly

Dołączył: 02 Paź 2005 Posty: 222 Skąd: Chelm- Wawa Wawa - Chełm
|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 3:37 pm Temat postu: |
|
|
paznokcie???
kurcze ja tez mam jakies rowki
tak to wyglada jakby mial sie przepolowic
myslalam ze to ja tylko mam takie cos.
Wlosy scielam, ale mam gęste, nie wypadają mi
Itunia ja tez juz w koncu mam dlugie paznokcie  _________________ Kwiatki, bratki i stokrotki
dla Malwinki dla Dorotki
kolorowe i pachnące
malowane słońce      |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 6:50 pm Temat postu: |
|
|
agulka napisał: |
Itunia ja tez juz w koncu mam dlugie paznokcie  |
Super ! Ja się tak przyzwyczaiłam do długich, że teraz jeżeli mi się któryś złamie, czuję się jakbym nie miała kawałka palca  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agulka Master butterfly

Dołączył: 02 Paź 2005 Posty: 222 Skąd: Chelm- Wawa Wawa - Chełm
|
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 4:24 pm Temat postu: |
|
|
teraz tylko mam problem Itunia
jaki tu dzis lakier sobie nalozyc...
od czasu do czasu mozna przeciez zaszalec  _________________ Kwiatki, bratki i stokrotki
dla Malwinki dla Dorotki
kolorowe i pachnące
malowane słońce      |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 4:36 pm Temat postu: |
|
|
Ja zawsze maluję paznokietki na french - pasuje do wszystkiego i ślicznie wygląda  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewek Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 5:00 pm Temat postu: |
|
|
moje paznokcie też szybko rosną, niestety nie zapuszczam tylko trzymam je krótko, jakoś nie potrafię się przyzwyczić do długich , po prostu mi przeszkadzaja . Włosy niestety mam słabe i ciągle potrzebują jakieś odżywki, no ale to moja wina bo farbuje je non stop od paru lat , do tego w kolorach blondu - więc się ich nie czepiam - mofgły by tylko szybciej rosnąc... a odbiegając od tematu Itunia jaka ty śliczna jesteś - naprawdę _________________ ewek |
|
Powrót do góry |
|
 |
gusia_92 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 6:38 pm Temat postu: |
|
|
moje paznokcie sa dosyc dziwnego ksztaltu ale rosna zaskakujaco szybko. ksztalt moich paznokci nie jest taki fajny podluzny tylko tak jakby paznokiec obrucony w poprzek i tym samym sa bardzo szerokie. u nas w rodzinie od strony taty to wiekszosc nma takie. moj tata i moja siosra maja takie super paznokcie ze nie jedna kobieta by im pozazdroscila. moja mama i siostra maja takie sobie a ja to lepiej nie wspominac. jak ich sie nie wypoleruje i nie pomaluje przynajmniej bezbarwnym to wygladaja okropnie. do tego rosna mi skurki ktore nie umiem sobie sama pozadnie wyciac
a wlosy mam narazie slabiutkie ale widac ze juz nabieraja blasku, nie mam juz lupiezu od kad biore pulsy z endoksanu. ale niestety caly czas wypadaja a vax nic nie daje niestety. _________________ .:Hoy se que tu ya no me quieres y eso es lo que mas me hiere:. |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Mar 20, 2006 3:42 pm Temat postu: |
|
|
moje paznokcie... lepiej sie nie wypowiadac.... kilka lat obgryzalam teraz od 5 nie ale juz powoli staja sie lepsze.... a wlosy coz jak z moimi wlosami jest to kazdy wie ale najwazniejsze ze rosna  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Mar 20, 2006 4:03 pm Temat postu: |
|
|
też zauważyłam że moje paznokcie szybko rosną,są troszke mocniejsze,ale do ładnych to one nie należą gdyż co jakiś czas pojawiają się na nich białe plamki,lekarz mówi,że to brak jakichś witamin w organizmie,tylko jakich?a co do włosów to są strasznie słabe,cieńkie i okropnie wypadają.znów musiałam je skrócić aby sie chociaż troszke wzmocniły.
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Mar 20, 2006 5:58 pm Temat postu: |
|
|
Paznokcie niczego sobie, jakoś tak ani źle ani wyjątkowo dobrze. Po prostu są 
Ostatnio zmieniony przez Agnieszka14 dnia Sob Sie 21, 2010 3:25 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|