Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Asia1980 Junior

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 11:39 am Temat postu: powitanie |
|
|
Witajcie własnie zarejestrowałam sie na forum i bardzo sie ciesze że odnalazłam miejsce w którym spotkam ludzi z takim samym problemem.
Oto kilka słów o mnie. Jestem mama 7 letniej Wiktori , Wika od 3 lat choruje na zapalenie skórno mięśniowe , po 2 latach wydawało mi się ze wygraliśmy z choroba ale niestety powróciła z wielkim tupetem a na dodatek pojawiła się rozległa wapnica z która nie mozemy sobie poradzić.
Wika leczy się w IR w W-wie i tam mają jej zrobić kapsulotomie kolana i pousówać złogi bo one strasznie ograniczyły jej porusznie sie ( teraz niestety nie chodzi bo nie może wyprostować nogi) i to by było tyle o mnie. Mam nadzieje że znajde tu wspardzie i dobre rady, pozdrawiam wszystkich |
|
Powrót do góry |
|
 |
Beata B. Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 3:08 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Asiu!
Pozdrowienia dla Wiktorii.
Trafiłaś dobrze, tu jest sporo osób z takim problemem, są też mamy dzieci. Na pewno znajdziesz wsparcie.
Życzę wszystkiego dobrego, przede wszystkim zdrowia dla córeczki i wytrwałości dla Ciebie.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
biedronka999 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 4:06 pm Temat postu: |
|
|
Witam slicznie
Trzymamy kciuki za malutką, pytaj o wszystko - napewno ktoś będzie znał odpowiedź na Twoje pytania, pomożemy i wesprzemy jak tylko będziemy w stanie!
Zycze wytrwałości dla malenkiej i Ciebie rownież - grunt to się nie poddawać  _________________ Dum spiro, spero - Dopóki oddycham, mam nadzieję.
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 5:16 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Asiu. Uściski dla Wiki. Trzymajcie się. Pomyślnych wyników leczenia. Najgorzej gdy chorują dzieci a my nie umiemy im pomóc.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asia1980 Junior

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 5:40 pm Temat postu: |
|
|
[quote="Lidia"]Witaj Asiu. Uściski dla Wiki. Trzymajcie się. Pomyślnych wyników leczenia. Najgorzej gdy chorują dzieci a my nie umiemy im pomóc.
Lidka[/quote]
Dziękuję bardzo, narazie trochę sie tu gubię ale mam nadzieję żeza jakiś czas będe sobie lepiej radzić, puki co to proszę o wiadomość czy z ta wapnicą można wygrać bo bardzo się martwię i boję się co będzie dalej, najgorsze jest to gdy Wika pyta kiedy ona znowu będzie mogła chodzić
Juz wiem o co tu chodzi i dziękuję wszystkim za dobre słowo |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 6:21 pm Temat postu: |
|
|
Witam Was na forum...pozdrawiam  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
malabecia Senior

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 7:34 pm Temat postu: |
|
|
Witam! I pozdrawiam Ciebie i Wiktorię. Życzę powodzenia i sił do walki z chorobą  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 9:02 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
choroba to zawsze przykre wydarzenie, ale najbardziej przykre, gdy dotyka dzieci...
Zdrowia dla Twojej córki, a dla Ciebie sił w walce o nie- mam nadzieję, że zaostrzenie minie jeszcze szybciej niż pierwsze, złogi wapnia da się raz na zawsze usunąć, a remisja będzie trwała bez przerwy  _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 9:19 pm Temat postu: |
|
|
Asia witaj
każdy rodzic wziąłby na siebie choćby najmniejszą chorobę dziecka...
pytasz, czy można wygrać z wapnicą? nie wiem, ale mocno w to wierzę; ja walczę z martwicą, którą u dzieci łatwiej wyleczyć
trzymam mocno kciuki, żeby wszystko ułożyło się po Waszej myśli, a Wikunia mogła biegać i cieszyć się dzieciństwem  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2008 8:53 am Temat postu: |
|
|
witajcie
wsparcie forumowego towarzystwa od zaraz
najważniejsze by razem ze wsparciem postępowało leczenie
tego Wam wszyscy życzymy
Asiu zaglądaj i pisz co się dzieje - powodzenia _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2008 6:45 pm Temat postu: |
|
|
witaj :buzia: seredcznie pozdrawiam  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 9:41 am Temat postu: |
|
|
Wiataj Asiu z pewnościa znajdziesz tu wsparcie i potrzebne informacje pozdrawiam Was obie serdecznie i życze wytrwałości i postępów w leczeniu Wiktorii..  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
KRZEMINKA Master butterfly

|
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 7:32 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Asiu pozdrawiam bardzo serdecznie z RACIBORZA  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 7:37 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię Asiu i powodzenia. Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 11:33 pm Temat postu: |
|
|
witajcie na forum Asiu zawsze znajdziesz tu wsparcie wiec zagladaj jak naczesciej
Ja tez choruje na DM.. Niestetety nie potrafie Ci podpowiedziec co do wapnicy. A co na ten temat mowia lekarze?? Przeciez to oni powinni rozwiewac wszelkie Nasze watpliwosci - choc wiem ,ze nie zawsze trafiaja sie tacy..
Milego buszowania po forum :* _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|