Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
XXX Senior

|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 1:18 pm Temat postu: (stara) nowa! |
|
|
Witam wszystkich
Chciałabym się przywitać ze wszystkimi , bo tak naprawdę jeszcze tego nie zrobiłam a już trochę zamętu zrobiłam
Codziennie tu zaglądam ,czytam i bardzo Was wszystkich "wspieram " i życzę z całego serca jak najlepiej!
jesteście wszyscy bez wyjątku wspaniali i bardzo dzielni
Chcę być razem z Wami i móc dzielić się dniem codziennym, tak jak Wy to robicie!
Obiecuje Was wspierać i do niczego nie namawić ha ha
Mówi się, że zdrowy nigdy nie zrozumie chorego , w tym jest dużo prawdy!
Myślę,że ze mną jest trochę inaczej- wiem co to znaczy z powodu córki!
pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego-Ewa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ziarenko Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 1:46 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Ewo  _________________
rozjaśnia się we mnie
wyjaśnia jaśniej
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 2:24 pm Temat postu: |
|
|
Witaj, Ewo,
Nie da się ukryć, miałaś "mocne wejście"
Twoje informacje na temat dr. Dąbrowskiej, powiedziałbym, rewolucyjne (mamy tu wątek "Specjaliści godni polecenia"- warto, żebyś tam zamieściła namiary). Inna sprawa, że w przypadku Twojej córki mogła to być jedynie reakcja alergiczna o podobnych objawach do zapalenia skórno- mięśniowego (przed wykryciem u mnie tej choroby przez dwa tygodnie "oficjalnie" miałem "tylko" alergię), ale nie jestem w stanie tego ocenić (w końcu specjalistą nie jestem, a ludzki organizm to jedna wielka zagadka).
Tak czy inaczej wyleczenie tego typu choroby byłoby teoretycznie możliwe (chociaż to tylko moje osobiste przemyślenia). W końcu może się tak zdarzyć (choć to rzadko spotykany scenariusz), że nastąpi tzw. całkowita remisja, w której nie trzeba brać leków i skończy się wyłącznie na jednym zaostrzeniu- jak dla mnie w takim przypadku można by było mówić o wyleczeniu, choć, jak jeszcze raz podkreślam, jest to tylko moje prywatne, skromne i subiektywne zdanie...
Natomiast co do reakcji na Twoje informacje- na forum było paru "fałszywych proroków", którzy próbowali "sprzedać" swoje "genialne" teorie, dlatego nikt z nas nie podda się bezkrytycznie takiej terapii i stąd pewna rezerwa do Twoich informacji...
Witam i również Tobie i Twojej córce życzę wszystkiego dobrego  _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Ostatnio zmieniony przez Łukasz F. dnia Nie Gru 07, 2008 8:26 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 2:46 pm Temat postu: |
|
|
witam  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 10:25 pm Temat postu: |
|
|
No to witamy oficjalnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 9:08 am Temat postu: |
|
|
witaj Ewo wejscie jak wejście skąd mogłas wiedziec że dla nas nie wszystko jest dobre i łatwe w przyjęciu wiele sie wyjaśniło i to dobrze masz rację bo tu nikt nikogo do niczego nie zmusza może dac propozycję ale nie naciskać..witaj zatem w naszym gronie ..pozdrawiam..  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 9:11 am Temat postu: |
|
|
Nieważne jak było, ważne jak będzie;) Witam najserdeczniej jak potrafię!!! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 11:05 am Temat postu: |
|
|
Witaj więc oficjalnie na forum  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
XXX Senior

|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 12:16 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję wszystkim
Bardzo dużo myśałam i śmieję się sama z siebie! Myślałam ,że to takie proste, przekazać komuś coś dobrego oczywiście z mojego punktu widzenia! Daliście mi do myślenia
Życie nie jest proste a jeśli jeszcze jest to życie dotknięte chorobą, bólem a niekiedy cierpieniem , to ciężko jest ufać obcym , mając jakąś stabilizację. I ja to zrozumiałam! dzięki Wam!
Cisze się ,że mogę być razem z Wami
Pozdrawiam Ewa |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 12:27 pm Temat postu: |
|
|
wiesz Ewciu bierze się też ta jakby nieufność z tego że byli tacy jakby powiedziec szarlatani którzy w niezbyt ładny sposób wpierali swoje nie do końca dobre racje i trzeba było ich delikatnie usunąć dlatego może takie reakcji gdy pojawiłaś się Ty ....ale tak jak napisała paproshka nieważne jak byłóato się wyjasniło/ ważne jak bedzie..pozdawiam/.. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 1:56 pm Temat postu: |
|
|
Ciesze sie ,ze jestes z nami Ewo
Witam oficjalnie na forum  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 8:32 am Temat postu: |
|
|
witaj Ewo o mocnym wejściu  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 10:48 am Temat postu: |
|
|
No to witaj Lwico wśród nas!
Nie wszyscy tak mocno obstający przy swoim,potrafią się zdystansować i spojrzec na sprawę s drugiej strony! Za to ,tzw."szacun"  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
XXX Senior

|
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 12:55 pm Temat postu: |
|
|
Witam!!!
Margaret 74 hahaha masz rację jestem zodiakalną lwicą coś w tym jest
Powiedziałam ,że nikogo do niczego nie będę namawiać i to prawda
Ale zdania nie zmieniłam co do tego ,co już napisałam i nie zmienię bo wiem ,że to prawda!
Tuż przed świętami idę z córką na badania kontrolne -zaznaczam do lekarza
Jesli pozwolicie to napiszę co powiedzieli i jakie są wyniki?
Pozdrawiam wszystkich  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 2:36 pm Temat postu: |
|
|
Ewo jak najbardziej pisz  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|