Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 8:59 pm Temat postu: witam serdecznie wszystkich bardzo |
|
|
witam wszystkich bardzo serdecznie po wielu nieudanych probach nareszcie udalo mi sie zalogowac.Mam na imie Roza mam 48 lat. Ostatno duzo tu czytalam i wydaje mi sie ze mam wiele wspolnego z wami a jestem osamotniona w tym temacie i nie mam z kim nawet porozmawiac o moich dolegliwosciach a jest ich wiele.podejzewaja u mnie jakas kolagenoze od 2 lat djagnozuja mnie a choruje od dziecka na rozne choroby.Rok temu zaczelo sie od podejzenia sm ale to wykluczono.Mam narazie stwierdzone przeciwciala w mianie 1-160 o plamistym typie swiecenia,no i czekam co dalej.jest mi smutno i zle i mysle ze jak tu z Wami pobede to moje samopoczucie sie troche poprawi. Pozdrawiam was wszystkich serdecznie ... _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 9:04 pm Temat postu: |
|
|
witaj  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 9:10 pm Temat postu: |
|
|
witaj na forum
dobrze trafiłaś-wierz mi  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
dobrze, że w końcu udało Ci się do nas dołączyć Tutaj znajdziesz ludzi, którzy zrozumieją Twoje problemy bez zbędnych tłumaczeń.
Udanej i trafnej diagnozy  _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 9:46 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Różo ...dobrze kombinujesz rzeczywiście jak tu z nami trochę pobędziesz samopoczucie będzie znacznie lepsze, przynajmniej psychiczne- a to już bardzo wiele...na forum jest spora grupa wspaniałych ludzi, którzy się wspierają...jesteśmy ze sobą na dobre i na złe...zapraszam do kawiarenki na codzienne pogaduchy o wszystkim i o niczym...pozdrawiam...  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
mreu Junior

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na Forum,
Życzę Ci, żebyś znalazła Tu to czego szukasz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 12:26 am Temat postu: |
|
|
witam serdecznie  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Beata B. Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 8:27 am Temat postu: |
|
|
Witaj Teresko!
Korzystaj z forum bez końca. Zobaczysz, że nie taki diabeł straszny, jak go malują. Smutno jest Ci na pewno, każdy to rozumie, bo wszyscy chcą być zdrowi. Ale trzeba przyjąć to, co nam przynosi los i radzić sobie najlepiej jak umiemy. Ja też nie mam jeszcze diagnozy i dużo jest tu takich osób, bo to choroby trudne do zdiagnozowania. Powodzenia Ci życzę i zaglądaj do nas. Będzie Ci na pewno lżej na duszy.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 8:43 am Temat postu: |
|
|
Hej Różyczko Miło mi Cię poznać _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 10:03 am Temat postu: |
|
|
Witaj. Miło cię poznać.Jak już wiesz jest nas całkiem sporo a wielu z pośród nas leczy się bez diagnozy. kolagenozy to do siebie mają że trudno je diagnozować ale kolejne badania i się wyjaśni co to jest. najważniejsze znaleźć lekarza który zacznie leczyć i poprowadzi sprawę dalej. Nerwy i przygnębienie znamy to wszyscy ale też uczymy się z tym żyć i to całkiem dobrze. Życzę ci zdrówka i cierpliwości. Zaglądaj do nas jak najczęściej i korzystając z wyszukiwarki buszuj po forum do woli. najdziesz tu wiele ciekawych rzeczy i dowiesz się więcej niż od lekarzy.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Katarzyna Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 10:50 am Temat postu: |
|
|
Cześć Różyczko  _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 10:55 am Temat postu: |
|
|
witaj Róża to forum jest dla takich jak TY masz probem podejrzenie choroby jesteś z tym sama a my jestesmy po to by sobie wzajemnie pomagać zatem trafiłaś najlepeij jak mogłaś tu jest forumowa grupa wsparcia do uczestnictwa w której zapraszamy...  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 12:13 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Różo- uważaj - TO FORUM UZALEŻNIA - oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu, pozdrawiam cieplutko:) _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 8:03 pm Temat postu: |
|
|
witam Cię serdecznie i mam nadzieję,ze już Ci trochę raźniej  _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 8:22 am Temat postu: |
|
|
Ja również witam Cię bardzo serdecznie!  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|