Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga L Senior

|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 3:58 pm Temat postu: Witajcie serdecznie wszyscy forumowicze. |
|
|
Mam na imię Agnieszka jestem z Gdańska, od jakiegos czasu przygladam sie forum, w trudnych chwilach znalazłam tu światełko nadzeji, dlatego w końcu pozstanowiłam do was dołączyć. Choruje jak na razie na zespół Sjogrena i hashimoto, ale lekarze podejrzewają dodatkowe choroby, narezie te sa pewne i oby tak zostało. Zmagam sie znimi doś długo bo od jakichś 5 lat, a zdaiagnozowano mnie niecałe dwa latat temu, teraz mam 29 lat.
Cisze się ze powstało takie forum i że mozemy dzielic się swoimi doświadczeniami to bardzo cenne i juz teraz wszystkim za to dziękuję.pa
 _________________ Aga |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 4:41 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Agnieszko!!!
Miałam zdjagnozowana chorobe w podobnym do Twojego wieku, minęło wile lat i ...jakoś sie kulam:).
Powodzenia i zapraszam do naszej Kawiarenki na pogaduchy o wszystkim i o niczym, bedziemy mogli lepiej sie poznac...
Pozdrawiam:) _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 5:14 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Ago!
Ja parę miesięcy temu również odkryłam forum,do tamtej chwili myślałam,ze niczego podobnego mi nie trzeba.Ale chorowanie ponad 20 lat potrafi dac w kość. Powiem tak-lepiej funkcjonuję dzięki ludziom którzy tworzą tu atmosferę.No i co też jest b.istotne-forum to kopalnia wiedzy.W sumie nie wiem,czy gdzieś znajdziesz więcej rzetelnych informacji.
Pozdrawiam. _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 6:01 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie na forum...  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 7:09 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Aga L dobrze że zawitałas na nasze foum jestesmuy po to by się wspierac i wzajemnie pomagać..  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 8:53 pm Temat postu: |
|
|
Witam Gdańszczankę
Przede wszystkim trzymam kciuki, aby skończyło się tylko na podejrzeniach i nic nowego nie "wyskoczyło"...
Na tym forum światełko nadziei potrafi zmienić się w prawdziwy reflektor
Owocnego dokształcania się w działach doniesień medycznych forum, dzielenia się swoimi poradami i doświadczeniami, a w kawiarence możesz wygadać się na wszystkie możliwe tematy... Wszystko to razem tworzy niekończącą się opowieść, którą na dodatek łatwo i szybko się czyta
Tylko uważaj na uzależnienie  _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 9:47 pm Temat postu: |
|
|
witaj Aguś
zostań z nami i bądź światełkiem dla innych każde doświadczenie jest na wagę złota
 _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 9:49 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Agnieszko Miło Cię poznać  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
KRZEMINKA Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 9:56 am Temat postu: |
|
|
WITAJ AGNIESZKO  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 3:30 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Agnieszko. Buszuj po naszym forum do woli i wyciągaj wszystkie przydatne informacje, Jak pojawi się jakiś problem pytaj a z pewnością ktoś zorientowany odpowie. Opowiedz co u ciebie. Każde doświadczenie ważne.
No i koniecznie zajrzyj na kawkę do kawiarenki. tam można poklikać na dowolny temat.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 9:54 pm Temat postu: |
|
|
cześć Agusia
serdecznie i cieplutko witaj w rodzince ,pisz, czytaj i dziel się smuteczkami i radościami  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ziarenko Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 11:37 am Temat postu: |
|
|
Witaj Agnieszko
Zgadzam się z Tobą, forum, a w zasadzie ludzie, którzy go tworzą, są światełkiem nadziei.
Cieszę się, że jestes z nami  _________________
rozjaśnia się we mnie
wyjaśnia jaśniej
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Aga L Senior

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 2:45 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję serdecznie za tak miłe powitanie, nie spodziwalam się, to niezłe uczucie być tak " zaopiekowanym " prze z was , dzięki , i zapewniam ze pojawie się w kawiarence , z przyjemnościa lepiej was poznam,  _________________ Aga |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ziarenko Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 4:39 pm Temat postu: |
|
|
Zapraszam do kawiarenki  _________________
rozjaśnia się we mnie
wyjaśnia jaśniej
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 11:15 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Agnieszko- witam serdecznie.
Pozdrawiam - też Agnieszka  _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|