Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
an_no Junior

|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 12:21 pm Temat postu: Witam wszystkich |
|
|
Witam przede wszystkicm wszystkie twardzinki i wszystkich twardzieli. Jesten nowa na forum więc mam nadzieje, że wybaczycie mi wszystkie wpadki
W listopadzie 2009 ( a więc całkiem niedawno) zdiagnozowano u mnie twardzine układową, ale jak na razie czuję się dobrze, a objawy nie są jakieś straszne - dlatego postanowiłam dołączyc do forum, żeby dowiedziec sie czegoś nowego o chorobie, a także podzielic swoimi spostrzeżeniami.
Pozdrawiam _________________ Żyj tak aby Twoim znajomym zrobiło się nudno kiedy umrzesz |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 12:47 pm Temat postu: |
|
|
Aniu ja równiez witam serdecznie w naszej forumowej wirtualnej rodzince mam nadzieję ze znajdziesz tu dla siebie wiele interesujących wątków i będziesz brała udziała w naszym forum..pozdrawiam _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 1:59 pm Temat postu: |
|
|
Witam Aneczko ponownie,znamy się z twardzinki  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 2:00 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko na forum  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 6:45 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie i życzę miłej i bogatej w wiedzę lektury. Tu jest tyle wiedzy i doświadczeń że większość niewiadomych przestaje być taka strasznie niewiadoma.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 8:21 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu!Odzywam się też w twardzince,a siedzę tak "okrakiem", bo zapalenie wielomięśniowe nie ma swojej strony. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 9:46 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
Zapraszamy do aktywnego udziału w ramach naszej specyficznej społeczności - każdy opis przypadku jest tu na wagę złota.
Przestrzegaj tylko regulaminów, a wszystko będzie w porządku.
Diagnoza zapadła u Ciebie dość niedawno, więc musisz pamiętać (jeśli nie słyszałaś, a jeśli słyszałaś to sobie utrwalić) - choroby tkanki łącznej to nie wyrok. Jako jedne z nielicznych, potrafią one dać choremu "urlop", nieraz nawet na wiele, wiele lat. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
an_no Junior

|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 10:26 pm Temat postu: |
|
|
dziekuję wszystkim za miłe słowa i biore się za lekture forum.
co sądzidzie o medycynie chińskiej (zioła i akupunktura) na naszą twardzinkę?? _________________ Żyj tak aby Twoim znajomym zrobiło się nudno kiedy umrzesz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|