Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
grizelka Junior

|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 11:10 am Temat postu: Nowa |
|
|
Witam wszystkich uczestników tego forum
Jestem nowa osoba na tym forum i wogle po raz pierwszy sie zalogowalam do fora.
Mam na imie Agnieszka i mam 27 lat .
Moja choroba zaczela sie w wieku 14 lat najpierw mialam zajete stawy przez ok 7 lat leczylam sie na stawy po tym okresie dowiedzialam sie ze moje leczenie idzie nie w tym kierunku co trzeba dopiero jak zaczelam szukac pomocy w innej klinice dowiedzialam sie ze mam tocznia układowego, no i tak sie zaczeła moja walka o to aby jakos zyc. Po jakich 3 latach leczenia i rozpoznaniu u mnie tocznia weszlam w tzw ciezki stan tocznia i dopiero sie zaczela jechanka hehe najpierw zaczeła mi dzialam jedna nerka po roku staneła druga no i trzeba bylo sie dializowac pomimo tych dializ nie umarł we mnie duch optymizmu Jestem juz 3,5 lata po przeszczepie i czuje sie swietnie moja pani dr z krakowa powiedziala ( bo ciagle nie ukrywam ze sie dopytywalam czy moge miec dzieci ) ze na dzien dzisiejszy moge miec dziecko ale nic poza tym mi nie powiedziala A ja ciagle jestem w niepewnosci jak ta moja ciaza sie potoczy choc wiem ze nikt mi nie da wyczerpujacej odpowiedzi ale ja na dzien dzisiejszy nic nie wiem.
Obecnie biore solupred 5mg - odpowiednik enckortonu( jak zle napisalam to sory bo juz nie pamietam jak to sie wlasciwie pisze ) rapamycyne 2mg prograf 6+5 mg i pozostale leki wspomogajace.
Jesli ktos zna dobrego lekarza z ktorym bym mogla nawiazac korespondencje ( poniewz mieszlam na podkarpaciu ) i ktory by mi mogl odpowiedziec na nurtujace mnie pytania.
Z gory dziekuje i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez grizelka dnia Sro Kwi 15, 2009 7:04 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
grizelka Junior

|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 11:29 am Temat postu: :) :) |
|
|
Dzięki wielkie za odpowiedz Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 3:09 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Agnieszko wśród nas
Ależ masz wielkiego ducha walki-super!
Pozdrawiam _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 6:00 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Agnieszko trafiłaś w odpowiednie miajesce i z pewnościa jak poczytasz dokładniej znajdziesz odpowiedzi a jesli Ci to nie wystarczy pytaj nas jest tu sporo i ktoś Ci z pewnościa odpowie powodzneia .. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Witam! Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 8:44 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko na forum  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 8:53 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
Widzę, że mimo wszystkiego optymizm Cię nie opuszcza - prawidłowo, w końcu nastawienie psychiczne to jeden ze składników sukcesu...
Namiarów na różnych lekarzy jest tu do wyboru do koloru, chociaż leczenie korespondencyjne to chyba nienajlepszy pomysł... Tylko wyniki w połączeniu z Twoim obrazem klinicznym (czyli obserwacją twarzą w twarz) może dać prawidłową odpowiedź na wszystkie pytania... _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 8:55 pm Temat postu: |
|
|
witam serdecznie na forum .. _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 9:33 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko wśród nas i życzę dużo zdrówka i pozarażaj wszystkich optymizmem.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
grizelka Junior

|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 9:57 pm Temat postu: Grizelka |
|
|
Dzięki za miłe powitanko na forum Pozdrowionka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Endriu Senior

|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 11:33 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Agnieszko  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 11:43 pm Temat postu: |
|
|
witam i ja serdecznie na forum Agnieszko ...na pewno znajdziesz tu mnóstwo odpowiedzi na swoje pytania powodzenia i nadal takiego optymizmu  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelina Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 10:34 am Temat postu: |
|
|
witam  _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 10:50 am Temat postu: |
|
|
Hej Agnieszko  _________________
 |
|