Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
madziunia Junior

|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 3:50 pm Temat postu: Ostatnie kroki na forum... |
|
|
Kochani , muszę się z Wami pożegnać ... "Toczeń" okazał się być złą diagnozą . mam kłębuszkowe zapalenie nerek tylko , ale encorton musze jeszcze troszkę brać ... nie mniej jednak tą straszna chorobę mi wykluczono . bardzo się ciesze że nie "zżera" mnie nic od środka . Na forum byłam stosunkowo krótko, ale było mi bardzo miło że Was poznałam . Cóż ,pozostaje mi tylko modlić się za Was żebyście wszyscy mieli remisje albo żeby i Wasz toczeń stał się tylko złym wspomnieniem tak jak mój się stał . pozdrawiam i życzę dużo sił ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 8:25 pm Temat postu: |
|
|
Nie musi to być pożegnanie z nami, zawsze możesz na s odwiedzić.
Obyś wyszła na prostą i nie miała więcej kłopotów ze zdrowiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 8:36 pm Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim gratuluję, że to jednak nie toczeń.
Po drugie - szybkiego dojścia do zdrowia (w przeciewieństwie do nas masz na to szanse).
A po trzecie - forum jest przeznaczone nie tylko dla samych chorych, ale również dla ich rodzin, znajomych oraz wszelkiego rodzaju sympatyków. Mam nadzieję, że będziesz tu zaglądać, ale to już zalezy tylko od Ciebie. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 7:47 am Temat postu: |
|
|
Madziunia to radosna wiadomość która niezmiernie mnie cieszy..i jak pisze alawa wcale nie musisz sie na stałe z nami żegnać zagladaj do nas jak bedziesz miała ochotę pozdrawiam.. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 11:16 am Temat postu: |
|
|
zdrówka Madziu
zero nawrotów zapalenia nerek  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|