Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sam Kadet

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 5:09 pm Temat postu: |
|
|
Z pewnościa pozwala to spoglądać z nadzieję w pryszlosć,bo mowa i tutaj o innych autoagresywnych jednostkach.  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
sam Kadet

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Sro Gru 02, 2009 9:14 pm Temat postu: |
|
|
Mała uwaga - proponuję oprócz linków przygotować jakiś krótki opis zawierające nieco ogólnych informacji, słów kluczowych, wówczas tematy będą bardziej przyjazne potencjalnym odbiorcom.
Sprawa druga, skracać linki! Jest dostępna opcja BBCode:
mod |
|
Powrót do góry |
|
 |
joanna72 Kadet

|
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 4:00 pm Temat postu: |
|
|
Zaproponowano mi udział w programie badawczym nad Lupuzarem. Prowadzi prof. Hrycaj z Poznania, chorych zbierają do sierpnia 2011. Lek podawany jest dożylnie co 4 tyg przez okres 20 tyg. Jestem w dość dobrej formie, ANA na przyzwoitym poziomie , Metypred 4 mg codziennie i zastanawiam się, czy warto w to leczenie wchodzić. Jutro idę do nefrologa i sie spytam. A tu nr tel. do kliniki pod Pozaniem (Dąbrówka), gdzie prowadzą badania: 61 8666538 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Czyli kwalifikacje wstępne przeszłaś?
Jeśli się zdecydujesz-koniecznie informuj nas o efektach.
O zdrowie zawsze warto powalczyć.
powodzenia  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
joanna72 Kadet

|
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 10:02 am Temat postu: |
|
|
Rozmawiałam z nefrologiem, nie zna tego leku, ponieważ jestem w dobrym stanie, nie zacheca mnie do eksperymentów, więc nie zgłaszam sie na razie. Ale jak ktoś jest chętny, niech dzwoni i się dowiaduje, pracownicy lkiniki udzielają chętnie wszelkich informacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|