|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gorgi Junior

|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 7:12 pm Temat postu: Witam gorgi = mtcd +akromegalia |
|
|
szukam ( mieszańców ) którzy mieli do czynienia z tzw.wędrującymi bólami,uporczywymi bólami barku, niezdiagnozowanymi bólami brzucha. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 9:05 pm Temat postu: |
|
|
no hej ,
to może zanim kogoś znajdziesz-napisz coś o sobie -wiesz,tak dla zachęty i w imię savoir vivre
pozdrawiam  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
gorgi Junior

|
Wysłany: Czw Lut 17, 2011 1:16 pm Temat postu: Witam gorgi = mtcd +akromegalia |
|
|
Sory .Ale podczas wysyłania wyłączyli mi prąd,no i wyszły po restarcie jakieś dziwne kombinacje, a tak po za tym to streszczę post który zginął gdzieś w otchłani. Moja droga do diagnozy była długa i wyboista . W 2003 wreszcie diagnoza MCTD .Wyniki ANA 3 RNP 134+++;SSA-102+++;SSB-123+++;Ro52123+++;Kontrola 141+++;ANA1-1/3650. Ale tego było za mało więc życie obdarowało mnie rozpoznaniem w2006 akromegalii.W 2007 operacja mikrogruczolaka.Obecnie czuję się zależnie od dnia oraz pogody. O wędrujących bólach piszę ,ponieważ jak mówię to lekarzom to mają mieszane uczucia.Bóle wyglądają tak że co jakiś czas,czasami jest to godzina a czasami pól dnia boli staw, ścięgno, lub żyła. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|