Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasienka1 Junior

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 3:56 pm Temat postu: Zakręcona lupuska |
|
|
Witam wszystkich serdecznie. Nie umiem poruszać się po tym forum, więc wybaczcie mi ten błąd. Nie mam pojęcia, czy dobrze trafiłam..., ale jeszcze raz witam... Odwiedzałam to forum nie raz i zawsze sobie mówiłam; kiedyś się wpiszę. Niestety, nie jestem biegła w obsłudze komputera. Uczę się.  _________________ Przetrwanie burz i huraganów niesionych przez życie często jest możliwe tylko dzięki sile woli... |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenekuku Master butterfly

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 4:44 pm Temat postu: |
|
|
Witaj serdecznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasienka1 Junior

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 4:52 pm Temat postu: |
|
|
Nenekuku, dziękuję za powitanie. Mam nadzieję, że będziemy ,,widywać się,,
To ja zakręcona lupuska. Nie napisałam nic o sobie. To z emocji.. Choruję 15 lat. Postać skórna. Fatalna. Twarz, głowa, ciało. Teraz coś w środku. Wysokie ob, przeciwciała, świecenie. Czytając to forum znalazłam dużo cennych porad. Teraz myślę, że znajdę i przyjaciół. _________________ Przetrwanie burz i huraganów niesionych przez życie często jest możliwe tylko dzięki sile woli... |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 5:33 pm Temat postu: |
|
|
Hej Kasiu
Miło Cię poznać  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 5:34 pm Temat postu: |
|
|
Witaj kasienka też mam postać skórną tocznia, na razie mam spokój, śpi spokojnie... pozdrawiam cieplutko  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
noemi Kadet

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 7:44 pm Temat postu: |
|
|
Kasienka witam Cię gorąco  _________________ Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 8:30 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie
Bardzo dobrze trafiłaś-spokojnie
Jeśli masz problemy z poruszaniem się po forum,skorzystaj z :
INSTRUKCJI OBSŁUGI FORUM
Napisz nam więcej o Sobie  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 8:51 pm Temat postu: |
|
|
witaj Kasienka  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 9:23 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Kasiu! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 11:15 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
nie masz za co przepraszać - Twoj pierwszy krok był bardzo udany.
Oby następne kroki (z których część z nas złożyła już całkiem niezły maraton) były równie udane. Ewentualnymi uwagami na temat ewentualnych błędów nie przejmuj się zbytnio (a przynajmniej nie bierz ich personalnie) - w końcu moderatorzy, mimo, że dbają o porządek to też ludzie
Trzymaj się netykiety oraz innych przepisów, a wprawa przyjdzie raz-dwa (tym bardziej, że już podczytywałaś forum, więc wiesz już mniej więcej co i jak). _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasienka1 Junior

|
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 11:12 am Temat postu: |
|
|
Dziękuję za ciepłe przyjęcie do rodzinki... O sobie; choruję ok 15 lat, a od 7 zdiagnozowana. Mam postać skórną, ale fatalną. Głowa, twarz, teraz nogi. szpital często. W pażdzierniku ubr pokazały się przeciw ciała, świecenie i wysokie ob. W maju idę leżeć do szpitala. Poza tym współistniejąca łuszczyca. Lekarze nie dawali wiary, bo ponoć te dwie choroby razem nie współistnieją. Wycinki potwierdziły obie choroby. Przez jakiś czas byłam na encortonie, ale mi nie służył. Póżniej arechina. Jakiś czas było ok. Od zeszłego roku gorzej. Byle promyczek mi szkodzi. Podłamałam się deczko. Jeszcze raz dzięki za przyjęcie. Myślę, że będziemy się ,,widywać,, w miarę często. Pozdrówki  _________________ Przetrwanie burz i huraganów niesionych przez życie często jest możliwe tylko dzięki sile woli... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 5:29 pm Temat postu: |
|
|
Witaj  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 8:08 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Kasiu1  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 9:56 am Temat postu: |
|
|
Cześć Kasiu:)
Mam nadzieję, że dotrzymasz slowa i bedziesz często nas odwiedzać - Kawiarenka to szczególne miejsce, gdzie pozwalamy sobie na pogaduszki, nie tylko przy kawie  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasienka1 Junior

|
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 1:47 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za powitanie. A do tej kawiarenki to gdzie się wchodzi... _________________ Przetrwanie burz i huraganów niesionych przez życie często jest możliwe tylko dzięki sile woli... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|