Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Janu Kadet

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 10:04 am Temat postu: Witam |
|
|
Witam wszystkich
Od jakiegos czasu przegladam forum i stwierdzialam ze nadszedl czas sie przedstawic. Tocznia u mnie zdiagnozowano niecale dwa lata temu oficjalnie, ale ja wiedzialam juz od 6 lat. Oczywiscie wiekszosc tego czasu nazywano mnie hipochondryczka U mnie toczen objawia sie glownie zapaleniem stawow, miesni i sciegien, do tego alergia na slonce, zmiany fototoksyczne, bole glowy, zmeczenie, palpitacje serca. Niestety mam zespol antyfosfolipidowy, choc ostatnie wyniki byly negatywne (w tej chwili nie mam zadnych objawow). Od roku biore hydroxychloroquine 200mg i jest postep. Wczesnie praktycznie nie moglam sie ruszac, podniesc pelnego czajnika, zdjac bluzki. Zajete mialam prawie wszystkie stawy.
Obecnie mieszkam w wielkiej brytanii i tam sie lecze, mam bardzo fajnego immunologa, ktory nie szczedzi pieniedzy na badania. Co tu jeszcze, hmm.. mam 26 lat i od dwoch miesiecy staram sie o dzidzie Troche straszne bo przeciwciala przeciwko kardiolipinie komplikuja sprawe, ale zobaczymy
Pozdrawiam wszystkich serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 10:07 am Temat postu: |
|
|
Witam Cię serdecznie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 10:08 am Temat postu: |
|
|
witaj na forum  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 10:12 am Temat postu: Re: Witam |
|
|
Janu napisał: |
Obecnie mieszkam w wielkiej brytanii i tam sie lecze, mam bardzo fajnego immunologa, ktory nie szczedzi pieniedzy na badania.
|
Witam cie serdecznie
od razu zaznaczę,że wielu z nas pozytywnie zazdrości takiego lekarza i możliwości jakimi dysponuje
gratuluje remisji i trzymam kciuki za "dzidzię"-dobry specjalista potrafi bezpiecznie poprowadzić przez ciążę-powodzenia  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 11:43 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie i życzę jak najdłuższej remisji no i dobrego i szczęśliwego wyniku starań.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 2:39 pm Temat postu: |
|
|
witam cie i ja ,
zycząc pozytywnych wynikow w staraniu o dziecko
mam nadzieje ze ze za jakis czas napiszesz w ktoryms z tematow o ciazy ze juz się udało i jest dobrze  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Janu Kadet

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 4:18 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje za mile przyjecie
Postaram sie pisac co jakis czas, poki co czytam sobie starsze posty. Duzo ciekawych informacji!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 6:25 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Janu! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 6:43 pm Temat postu: |
|
|
Witaj
Parę miesięcy minie zanim wszystko przeczytasz  _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 7:32 pm Temat postu: |
|
|
Iwonka dobrze mówi - lektura całych zasobów forumowych to pokaźna lektura. Mimo to czyta się ją całkiem znośnie - jest i wciągająca akcja i wielu bohaterów
Witaj w naszej niekończącej się opowieści. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 5:51 am Temat postu: |
|
|
witaj janu w naszej wirtualnej ale bardoz zgranej rodzince miło zawsze witać nowego członka rodziny zaprasza na dyskusje takze w innych tematach pozdrawiam _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
cyryliaa Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 2:25 pm Temat postu: |
|
|
witam witam  |
|
Powrót do góry |