Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
corta Junior

|
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 11:28 am Temat postu: sjogrena -problem z mięśniami i wzrokiem |
|
|
Moja mama ma sjogrena wtórnego, który głównie objawia się bolącymi mięśniami i stawami oraz czarnymi kropkami w polu widzenia. Bardzo prosiłbym wszystkich, którzy cierpią na sjogrena o kontakt, bo nie bardzo wiem jak mamie pomóc a lekarze wydają się nie wiedziec jak prowadzic leczenie. Szukam dobrych specjalistów i osób, które chorują na sjogrena, bo naprawdę nie wiem co robic. Prosze o kontakt na maila essenza@tlen.pl - pozdrawiam, Dawid |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 5:55 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
justyna1974 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 8:29 pm Temat postu: |
|
|
witam Cię serdecznie - nie martw się na pewno ktoś się odezwie kto ma podobną przypadłość jak Twoja mama i podpowie Ci parę wskazówek. Pozdrawiam _________________ Jeśli się cofasz to tylko po to by wziąć rozbieg! |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 9:11 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię serdecznie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 9:22 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
Wzorem poprzedniczek zachęcam do poczytania podanych wątków i pozwolę sobie dorzucić jeszcze jeden:
Lekarze specjaliści
Mam nadzieję, że lektura udzieli Ci odpowiedzi na chociaż część pytań. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 6:03 am Temat postu: |
|
|
witaj corta powodzenia w poszukiwaniach i zdrowka dla mamy.. _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 10:06 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie na forum.
Ja mam farfocelki jak określa moja okulistka w polu widzenia i dość wytrwale walczę z dolegliwościami oczu od kilku miesięcy i jest poprawa. Może nie taka jak bym chciała ja i pani doktor ale ponoć u toczków to trwa jak już ruszy oczka.
Życzę dużo zdrówka mamie i poprawy.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
sedoshi Super senior

|
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 5:57 pm Temat postu: |
|
|
Witaj! Życzę powodzenia. _________________ "najciemniej jest tuż przed świtem" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 8:37 pm Temat postu: |
|
|
lidzia nazywa to farfoclami ja muszkami od dawna je mam ale nie mam nic wspolnego z sjogrenem
wiec nie tylko przy tej przypadłosci tak sie dzieje ale masz tu sporo osob z tą choroba wiec juz wiesz mniej wiecej co i jak zacznij szukac dobrego specjaliste bo jak widac nikt nie we z czym to sie je
jeszcze jedno piszesz na forum i tutaj powinnas zagladac i czytac to co ktos napisał nie mamy zwyczaju podawnia odpowiedzi na prywatny adres, dziewczyny podesłały ci sporo linkow do poczytania troche wiedzy ogolnej jest potrzebne aby ogarnac wszystko co z tym zwiazane rzadko bowiem sam Sjogren wystepuje osobno _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika141178 Senior

|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 9:02 am Temat postu: |
|
|
Witaj ja jestem w trakcie diagnozowania zespołu Sjogrena niestety diagnozowanie i leczenie wymaga dużo cierpliwości od nas pacjentów .Mam też problemy z oczami lataja mi czarne kropki albo muszki [jak kto woli] , ale powodem tego jest postępująca jaskra , którą nie wiadomo co wywołało |
|
Powrót do góry |
|
 |
|