|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 11:24 am Temat postu: Spotkanie w Bydgoszczy :) |
|
|
Małgorzatka rzuciła propozycję spotkania, jeszcze w sierpniu, w Bydgoszczy...
Czy jest ktoś chętny?
 _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Hehe, uderz w stół, a nożyce się odezwą Kurczę, widocznie wcześniej przegapiłem
Bydgoszcz - w sumie od Gdańska rzut beretem (czym nie jechać wyjdzie dwie-dwie i pół godziny maksymalnie).
Problem podejrzewam byłby jednak z terminem. Mi osobiście pasuje tylko i wyłącznie niedziela, czyli terminy potencjalnie dwa: 22 i 29. Jednak pierwszy z nich (dokładnie jutro) odpada - nie ma co działać "na pałę" (choć zdarzały mi się w przeszości bardziej spontaniczne wyjazdy na dłuższe trasy, więc jakbym się spiął to pewnie nie byłoby to dla mnie niemożliwe).
Pozostaje 29 sierpnia - jeśli uda się zgrać termin to wstępnie wchodzę.
I znów "włóczykij" mi się włączył - ja nie mogę. Chyba nigdy nie zmądrzeję 
Ostatnio zmieniony przez Łukasz F. dnia Nie Sie 22, 2010 2:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
JOLKA Stary wyjadacz

|
Wysłany: Nie Sie 22, 2010 10:27 am Temat postu: |
|
|
Hejka !ja również piszę się na spotkanie  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 7:54 am Temat postu: |
|
|
Jolka, Łukasz - miło byłoby się spotkać...
Czekamy jeszcze na Małgorzatkę...
Mnie, niestety, niedziela za tydzień, nie pasuje, ale przecież wrzesień ma być też pogodny:) _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 8:43 am Temat postu: |
|
|
hej,
ja też mogę dojechać,ale we wrześniu  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 8:52 am Temat postu: |
|
|
Ooooooooooooooo, super!!!!  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Wiecie co, ja będę od 12 września w Polsce to może we wrześniu? Namówiłabym mojego żeby mnie zawiózł do Bydgoszczy, a może przy okazji rodzinkę bym odwiedziła. _________________ "Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły zamykać jak oczy" Georg Christoph Lichtenberg |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 6:49 pm Temat postu: |
|
|
byłoby super gdyby to wypaliło  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 9:00 pm Temat postu: |
|
|
Może być wrzesień, nie widzę najmniejszych przeszkód Może to i nawet lepiej - większa szansa, że więcej osób przeczyta. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 8:50 am Temat postu: |
|
|
no nie powiem-ciekawie się robi  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 12:35 pm Temat postu: |
|
|
Dorciu, kochana - bardzo się cieszę!!! Oczywiscie,ze dostosujemy się do Twojego przyjazdu:)
Lukasz, Margaret, Jolka, Małgorzatka i ja - no, juz trochę sie nazbieralo, bedzie wesoło
Proponuję galerię handlowa Focus i kawiarnię "Sowy" ze wspaniała kawa i jeszcze lepszymi ciachami:) Miesci się ona naprzeciwko dworca PKS, ma ogromny darmowy parking, no i można w niej jeszcze coś konkretnego przekąsić /to dla tych,co z daleka/.
Jolka- może Ty wypowiesz się w tej kwestii???
I jeszcze jedno - weekend czy jakiś dzien w tygodniu? Ja się dostosuję... _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 1:38 pm Temat postu: |
|
|
Ok.,tylko...nigdy nie byłam w Bydgoszczy-tak jakoś wyszło
Poza tym mnie pasuje wyłącznie weekend-szkoła  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
JOLKA Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 7:48 pm Temat postu: |
|
|
Hejka na dzień dzisiejszy jest mi bez znaczenia czy w wekend czy w tygodniu ,ale nie wiem jak z wrześniem bo jestem na etapie szukania pracy więc jak cosik znajdę może byc ciężko no i Dodi do przeczkola śmiga ,ale zobaczymy coś wykombinuję pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
małgorzatka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 8:42 pm Temat postu: |
|
|
Witam Kochani ale sie dzieje :O) Hura!! a ja takie obroty mam ze nie widze wlasnego cienia kursuje miedzy Toruniem Bydgoszczą, Chełmnem a Grudziądzem i jeszcze Ciechocinek wisi w poczekalni ale wszystko dobre i cieszy
wiec tak ja do Bydgoszczy mogę podjechać w każdej chwili tzn tak z lekkim wyprzedzeniem super!!! sie ciesze ze nas sie zbiera wiecej moge Was z dworca PKP odebrac i na dworzec odwiezc, tylko blagam nie akurat 12 wrzesnia, może sobota -dzien przed? prowadze 12 września festiwal pieśni (zjedzie się 12 chorow) i juz obiecalam organizoatorom ze konferansjerka jest po mojej stronie nie wypada mi sie wycofac bo beda mnie juz potem lekcewazyc... pierwsza moja fucha w sumie taka
Czy sobota u Was odpada w przedbiegach? (pytam o 11 września) chyba że zdecydujecie że niedziela (29 sierpnia), poniedziałek albo wtorek przed 1 września to tez się dostosuję, bo mam wolne jeszcze
Focus-super pomysł jestem za Sową w kazdym miejscu  _________________ małgorzatka |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 3:49 pm Temat postu: |
|
|
Myślę,że 11 wrzesnia nie wypali - ze względu na Dorcie, która bedzie w Polsce 12.09.
Może 18,19 albo 25,26.09.?
6 wrzesnia wyjeżdżam w gory, wracam po tygodniu, a potem jadę na tydzień nad morze, tyle,ze nie znam dokładnie terminu...  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna
-> O Nas, dla Nas, z Nami |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Następny
|
Strona 1 z 10 |
|