Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nocnywilk Junior

|
Wysłany: Pon Sty 10, 2011 3:08 am Temat postu: lecze sie na to od 2005 roku jesli chcesz jakiejs informacji |
|
|
witaj lecze sie na toczen od 2005 miałem kłembuszkowe zapalenie nerek polegajonce na białkomoczu miałem robione badania dzm dobowej zbiurki moczu i a sterydy brałem edoksan potem solumedrok i metypred ten ondoksan miałem podawany w tak zwanym wlewie kontrasotowym przez 3 lata polecam kliknike ochojec reumatlogia tak sie tym specjalizuja i poradnia powstancow katowice niedaleko katedty tego koscioła dokror piwowarska tak jak piwo piwowarska przyjmuje na 1 pientrze jest rejestracja polecam klinike w ochojcu kiedys gdy byłem w bardzo cieszkim stanie wyciongneli mnie z choroby pobyt trwał 7 tygodni oni tam sie znaja na tym i jest tesz tam odział nefrologiczny nerkowy na dole jesli chcesz zeby siostra normalnie funkcjonowała to tam sie tym zajmuja a nie lataj po całej polsce teraz jestem po endoprotezie stawy biodrowego wymianie biodra na metalowe jestem z katowic zawsze mozesz do mnie napisac polecam poradnie powstancow dr piwowarska i ochojec kliknika napisz do mnie to odpisze ci na infornacje jakie bendziesz chciał na ten temat pozdawram  _________________ LECZE SIE NA TOCZEN UKŁADOWY PROSZE O KORESPONDENCJE |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenekuku Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 10, 2011 7:37 am Temat postu: |
|
|
Witaj na forum nocnywilku  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 10, 2011 10:02 am Temat postu: |
|
|
tu też napiszę
- NETYKIETA
- WYSZUKIWARKA
szukanie, czytanie
niezakładanie nowych wątków - jeśli już takie tematy istnieją
korzystanie z funkcji POSTREPLY - w celu edycji, dopisywania czegoś do swojego postu
albo ODPOWIEDŹ
chorujesz od 2005... jakbyś cokolwiek poczytał, to zobaczyłbyś że masz dość krótki staż  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 10, 2011 11:37 am Temat postu: |
|
|
witam
ja również proszę o dostosowanie się do zasad tutaj panujących ze szczególnym naciskiem na uwzględnienie WYSZUKIWARKI.
Mile widziana jest również korekta błędów ortograficznych
Gdzie się leczysz i jakie dawki sterydów przyjmujesz? _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|