Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

lecze sie na to od 2005 roku jesli chcesz jakiejs informacji

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nocnywilk
Junior
Junior

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 3:08 am    Temat postu: lecze sie na to od 2005 roku jesli chcesz jakiejs informacji Odpowiedz z cytatem

witaj lecze sie na toczen od 2005 miałem kłembuszkowe zapalenie nerek polegajonce na białkomoczu miałem robione badania dzm dobowej zbiurki moczu i a sterydy brałem edoksan potem solumedrok i metypred ten ondoksan miałem podawany w tak zwanym wlewie kontrasotowym przez 3 lata Embarassed polecam kliknike ochojec reumatlogia tak sie tym specjalizuja i poradnia powstancow katowice niedaleko katedty tego koscioła dokror piwowarska tak jak piwo piwowarska przyjmuje na 1 pientrze jest rejestracja polecam klinike w ochojcu kiedys gdy byłem w bardzo cieszkim stanie wyciongneli mnie z choroby pobyt trwał 7 tygodni oni tam sie znaja na tym i jest tesz tam odział nefrologiczny nerkowy na dole jesli chcesz zeby siostra normalnie funkcjonowała to tam sie tym zajmuja a nie lataj po całej polsce teraz jestem po endoprotezie stawy biodrowego wymianie biodra na metalowe jestem z katowic zawsze mozesz do mnie napisac polecam poradnie powstancow dr piwowarska i ochojec kliknika napisz do mnie to odpisze ci na infornacje jakie bendziesz chciał na ten temat pozdawram Embarassed
nenekuku
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 7:37 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj na forum nocnywilku Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kinga
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 10:02 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tu też napiszę
- NETYKIETA
- WYSZUKIWARKA

szukanie, czytanie
niezakładanie nowych wątków - jeśli już takie tematy istnieją

korzystanie z funkcji POSTREPLY - w celu edycji, dopisywania czegoś do swojego postu
albo ODPOWIEDŹ Razz

chorujesz od 2005... jakbyś cokolwiek poczytał, to zobaczyłbyś że masz dość krótki staż Wink

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Margaret74
Moderator
Moderator

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 11:37 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam Smile

ja również proszę o dostosowanie się do zasad tutaj panujących ze szczególnym naciskiem na uwzględnienie WYSZUKIWARKI.
Mile widziana jest również korekta błędów ortograficznych Wink

Gdzie się leczysz i jakie dawki sterydów przyjmujesz?

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: