Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Vera Junior

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 2:49 pm Temat postu: WITAM JESTEM SWIEZYM BUTTERFLY'IEM W TEJ EKIPIE I JEST TO |
|
|
powod do..przywitania sie z Wami...diagnoze postawiono mi dwa tygodnie temu, rzecz jasna jestem zalamana i nie dozycia mimo to chcialam powiedziec ze jestem jedna z Was, prosilabym o wszystkie sugestie, pytania podpowiedzi ktore moglabym zadac lekarzom na wizycie ktora bedzie 18 lutego...miszkam w Londku w UK...i zaczynam sowje leczenie...pomozcie |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia85 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 2:52 pm Temat postu: |
|
|
Witaj, Vera
no cóż, choroba nie jest najfajniejszą rzeczą na świecie, ale trzeba z nią żyć. A z tego forum przekonasz się, iż można z wilczkiem żyć i to całkiem nieźle
Przede wszystkim nie załamuj się, choć wiem, że to trudne, zwłaszcza na początku. _________________
Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez. / J.V. Chevey |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 3:41 pm Temat postu: |
|
|
witam serdecznie
myślę,że najpierw musisz poczytac trochę,dostosowć lekturę do swoich potrzeb-stanu,a pytania same się nasuną
bardzo cennym działem sa Porady i Doświadczenia -gdzie chorzy wymieniają się właśnie uwagami w interesujących ich kwestiach;
zapraszam  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
sedoshi Super senior

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 4:05 pm Temat postu: |
|
|
Heja.
Witaj na forum.
To normalne co teraz przezywasz- każdy z nas to przechodził. Więc łączę się z Tobą
Najlepiej poczytaj sobie różne info nt.choroby na tym forum jak i wypowiedzi, doświadczenia innych. Naprawdę choroba nie oznacza "wyroku". Życie jest piękne
Co do czytania informacji w necie to staraj się zachować dystans, nie przypisywać sobie odrazu wszystkiego co gdzieniegdzie piszą nt. SLE.
Niektóre info jest przestarzałe i nieaktualne. Można nieźle się załamać czytając niektóre "newsy". Więc spokojnie Nie wszystko się przytrafi akurat Tobie.
Dobrego dnia.
Pozdrawiam _________________ "najciemniej jest tuż przed świtem" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 4:26 pm Temat postu: |
|
|
witam
poczytaj forum wtedy znajdziesz pytania do lekarzy
bedzie dobrze _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 4:46 pm Temat postu: |
|
|
Witaj.
No nie jest dobrze jak się jest chorym ,ale czasem sa tego dobre strony. inaczej patrzymy na świat. który nas otacza.
Z chorobą można żyć , i cieszyć się życiem, Życzę wszystkiego dobrego  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 5:58 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko na forum  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 10:34 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie w klubie wybranych bo w końcu nie każdy ma coś z "aa" autoagresji / nie mylić z AA/.Żyć z tym można i to jak zorientujesz się czytając posty na forum całkiem fajnie ot trzeba trochę zmodyfikować plany , marzenia i z życie zgarniać to co najlepsze pełnymi garściami.
Pozdrawiam
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Vera Junior

|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 11:07 am Temat postu: Dzikeuje Wam serdecznie :o) |
|
|
juz mi lzej na duszy umysle i ciele.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 11:32 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
lektura tego forum potrafi tchnąć ducha walki w człowieka. Dopiero zaczynasz swoją przygodę z chorobą, więc doskonale rozumiem pierwsze zawahania i obawy.
Jednak kiedy poczytasz więcej z naszego życia, dowiesz się, że życie z chorobą nie oznacza automatycznie porażki - równie często zdarzają nam się (większe lub mniejsze) sukcesy. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 9:22 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 9:56 pm Temat postu: |
|
|
Witaj! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 12, 2011 1:36 pm Temat postu: |
|
|
Witaj w ekipie  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|