Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kamilka496 Junior

|
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 11:52 pm Temat postu: Witam wszystkich |
|
|
Znalazłam tę stronę przypadkiem szukając informacji o chorobie. Nie jestem chora na tocznia, chociaż nigdy nic nie wiadomo. Moja mama ma postać skórną, zdiagnozowaną trzy lata temu. Obecnie bierze 20 mg encortonu, nie może brac arachiny oraz podobnego leku, juz nie pamietam dokladnie jak sie nazywał coś w stylu plaquenil- jest uczulona. Dzisiaj dostała kroplówką 600 mg endoxanu, nie wiem jak sie czuje jutro pójde sprawdzić. Czy ktoś z Was dostał wlew endoxanu, jak czuliście sie po nim ?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 12:19 am Temat postu: |
|
|
witaj
zapraszam do Instrukcji obsługi forum
w dziale Porady i doświadczenia ,znajdziesz parę tematów odnośnie samego endoxanu ,itp.leków immunosupresyjnych ;
pozdrawiam serdecznie-zdrowia dla Mamy  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 9:25 am Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko na forum i zyczę dużo zdrowia dla mamy  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 4:57 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Kamilko
Pozdrowienia dla mamy i zapraszam do lektury powinnaś sporo wiadomości znaleźć . Niektórzy spośród nas maja skórną odmianę. Ja mam układowy z przyległościami.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 11:55 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
Trochę informacji o Endoxanie znajdziesz w tym wątku:
http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=1164
Zanim jednak przeczytasz, krótka, ale dobra rada - uzbrój się w dużą dawkę dystansu. Każdy inaczej reaguje i nie wszystkie skutki uboczne występują u wszystkich. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alawa Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 10:00 pm Temat postu: |
|
|
Witaj!
Ja miałam 3 pulsy z endoxanu- nie czułam się źle,żadnych sensacji nie było. Potem okazało się ,że nie zareagowałam tj. oczekiwali lekarze. Oby u mamy było lepiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
|